ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

1oς αγώνας ορεινού τρεξίματος Arkoudilas Trail, 25/11


1oς αγώνας ορεινού τρεξίματος Arkoudilas Trail, 25/11

 Το αθλητικό πολιτιστικό σωματείο Δρομείς Νότιας Κέρκυρας προκηρύσσει τον 1o Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την ονομασία Arkoudilas Trail 19km 800+, Monastery Run 8km 300+ & Παιδικό Αγώνα 1200m.

 Αφετηρία και τερματισμός θα είναι το κέντρο του Κάβου στην περιοχή της Νότιας Κέρκυρας και μόλις 10 λεπτά από το λιμάνι Λευκίμμης.

Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίζεται η 25η Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα εκκίνησης 10:00. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Αρκουδίλα περνώντας από το μοναστήρι, σε μια περιοχή άπειρου φυσικού κάλους μακριά από ανθρώπινες παρεμβάσεις. Η διαδρομή περιλαμβάνει χωματόδρομο, μονοπάτια και ελάχιστη άσφαλτο.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 25η Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα www.southcorfurunners.com και θα κλείσουν 10 Νοεμβρίου. 

Οι εγγραφές για τον Παιδικό Αγώνα θα γίνονται στη γραμματεία. Κόστος συμμετοχής: Arkoudilas Trail 19km 800+ 15€ Monastery Run 8km 300+ 10€ Παιδικός Αγώνας 1200m 5€

 Η πληρωμή θα γίνεται κατά την παραλαβή του πακέτου στα σημεία που θα σας υποδείξουμε εμείς τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Το πακέτο περιλαμβάνει: Τεχνικό μπλουζάκι, αριθμό αθλητή (αυτοκόλλητο) Σκοπός του αγώνα τρεξίματος, είναι να προσελκύσουμε νέα παιδιά στον αθλητισμό. Επίσης να αναδείξουμε και να προστατέψουμε το οικοσύστημα και την ομορφιά του Αρκουδίλα, την περιοχή της Κάνουλας, το μικρό νησί, και του Αγίου Γόρδιου, οπού παραμένουν παρθένες περιοχές με την φυσική τους ομορφιά μακριά από ανθρώπινες παρεμβάσεις.