ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πάγκαλος: Ζω με 370 ευρώ τον μήνα ...

ΦΩΤΟ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Μετά το "μαζί τα φάγαμε" ο Θόδωρος Πάγκαλος ξαναχτυπά
Πλέον, ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει πως ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και εκφράζει την επιθυμία του να δει κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος όσους ευθύνονται για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ζει με 370 ευρώ τον μήνα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» εμφανίζεται αιχμάλωτος μέσα στην ίδια του την πατρίδα, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί να πάει κάπου, καθώς όπως αναφέρει, δεν έχει χρήματα!

«Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα; Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική μου σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ», λέει χαρακτηριστικά.

«Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος!