ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τεσσάρα ο Φαίαξ και ανατροπή! 4 – 2 τον Ηρακλή εκτόςΤεσσάρα ο Φαίαξ και ανατροπή! 4 – 2 τον Ηρακλή εκτός

Έχουν πάρει φόρα και συνηθίζουν να ανατρέπουν ακόμα και το σε βάρος τους 2 – 0 οι παίκτες του Φαίακα Μαραθιά. Έχαναν σήμερα, Σάββατο 24/11 στο γήπεδο των Νυμφών από τον Ηρακλή Σφακερών με 2 – 0 στο Α΄ ημίχρονο και τελικά νίκησαν αρκετά εύκολα με 4 – 2!

Πολύ δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι παίκτες του Φαίακα επηρεασμένοι από την 120λεπτη μάχη της Τετάρτης με τον Κάβο φαίνονταν κάπως νωθροί. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1 – 0 με τον Κρ. Λάτσι που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43΄ο Μιχαλάς διαμόρφωσε το 2 – 0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με Αρ. Νικομάνη σε δυο τετ α τετ και με τον Μπότση.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Φαίαξ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος και σε περίπου 22΄είχε πετύχει την ανατροπή. Ο Αρ. Νικομάνης στο 50΄μείωσε σε 2 – 1. Ο Μπότσης στη συνέχεια πέτυχε δυο γκολ σε τρία λεπτά στο 65΄και 67΄διαμορφώνοντας το 2 – 3. Και πάλι ο Αρ. Νικομάνης πέτυχε το δεύτερο γκολ γράφοντας το τελικό 2 – 4. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έμεινα με 10 λόγω αποβολής παίκτη τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με Μπράτο και Μπότση.

Διαιτησία: Κορακιανίτης, Μπαμπούλης, Σακλίφ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ: (Λαγός) Κοντογιώργης, Λαγός, Νικοκάβουρας, Μπλάνος, Ασπιώτης, Κακαβάκης, Κρ. Λάτσι, Κότσης, Ρίζος, Μαρίτσας, Μιχαλάς. Έπαιξαν και οι: Μέρσι, Ε. Λάτσι

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Κοσμάς, Γεωργοπάλης, Αρμενιάκος, Χρ. Νικομάνης, Αλαμάνος, Μ. Σαγιάς, Ν. Σαγιάς, Μπότσης, Αρ. Νικομάνης, Μπράτος. Έπαιξε και ο Βλαχόπουλος