ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

6άρα του Αστέρα επί του Αυγερινού Βαλανειού6άρα του Αστέρα επί του Αυγερινού Βαλανειού

Η έλευση του Β. Ξάνθη λειτούργησε ευεργετικά για τους παίκτες του Αστέρα που δε δυσκολεύτηκαν σήμερα, Σάββατο 3/11, στο γήπεδο Πετριτή  να πετύχουν μια εύκολη, θριαμβευτική νίκη με 6 – 0 επί του Αυγερινού Βαλανειού.

Με τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου, στο 45΄, ο Σιμτσάκης έγραψε το 1 – 0. Να σημειωθεί ότι στο 25΄ο Μαρτίνο είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Στα αξιοσημείωτα του Α΄ ημιχρόνου το δοκάρι του Ν. Γεωγοπάλη.

Με αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στο Β΄ ημίχρονο πέτυχαν πέντε γκολ. Ο Μάμαλος στο 47΄το 2 – 0 και μόλις στο 55΄το 3 – 0 ο Δ. Στούπας. Ο Σιμτσάκης στο 60΄πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ γράφοντας το 4 – 0. Ο Δ. Ίσερης στο 65΄το 5 – 0 και το τελικό 6 – 0 διαμόρφωσε ο Γαρδικιώτης στο 85΄. Σε αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννιά παίκτες λόγω αποβολής του Δ. Προβατά.

Διαιτησία: Διαβάτης, Σταμάτης, Ζουρτουμίδης

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Καλούδης, Α. Ίσερης, Φωτιάς, Πολύζος, Μουρεχίδης, Δ. Ασπιώτης. Ν. Γεωργοπάλης, Μάμαλος, Δ. Ίσερης, Σιμτσάκης. Έπαιξαν και οι: Γαρδικιώτης, Δ. Στούπας, Κούμπους, Κάρρας.

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΒΑΛΑΝΕΙΟΥ (Χ. Αρβανιτάκης) Σουλάνης, Διαμαντόπουλος, Νικολάου, Σπ. Ασπιώτης, Α. Προβατάς, Π. Προβατάς, Τσιριγώτης, Κωστελέτος, Μαρτίνο, Κ. Διαμαντόπουλος, Κυριάκης. Έπαιξαν και οι: Παραμυθιώτης, Καραμάνης, Λευκιμμιάτης.