ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γαστεράτος ο λυτρωτής για την ΑΕΛ στο 93΄Γαστεράτος ο λυτρωτής για την ΑΕΛ στο 93΄

Η ΑΕ Λευκίμμης τα βρήκε σκούρα από τον εκ των ουραγών Θρίαμβο Σερβιανών παίζοντας με 10μ παίκτες από το 75΄, αλλά στο 93΄ο λυτρωτής Γαστεράτος, η χρυσή αλλαγή, με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 επί του Θρίαμβου Σερβιανών.

Μέτριο το παιχνίδι στο Α΄ ημίχρονο, χωρίς μεγάλες φάσεις και με αμυντική τακτική οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το 0.
Στο 6’ σουτ του Τσιαφίτσα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Λίμα στο 11’.
Στο 21’ ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Λευκίμμης ο Πάκος είχε ευκαιρία, ενώ στο 34’ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη
.
Στο 37’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Διαμαντόπουλου ο Βραχνός έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ, ενώ στο 40’ το πλασέ του Μπλέτσα κόντραρε σε αμυντικούς της Λευκίμμης.

Στο Β΄ ημίχρονο ή ΑΕΛ μπήκε δυνατά και στο 52’ ο Κιπτίου εκτέλεσε φάουλ με τον Αρχοντάκη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει εντυπωσιακά.
Στο 65΄έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κιπτίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μπλέτσα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την προηγούμενη φάση που εκνεύρισε τον Κιπτίου, αφού σε αυτόν έγινε σκληρό φάουλ που δε δόθηκε. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και την αμυντική τακτική των φιλοξενουμένων, η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες και δοκάρι. Εξαιρετική η φάση στο 82’, όταν ο Τσεβανέδης με «ψαλίδι» προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο τερματοφύλακας Αρχοντάκης απόκρουσε. Για τους φιλοξενούμενους  ο Τσιαφίτσας στο 80’ έκανε το σουτ με  τη μπάλα να κοντράρει.
Στο 86΄η εκτέλεση φάουλ από τον Πάκο πέρασε ανεκμετάλλευτη, στο 92’ και πάλι ο Αρχοντάκης είπε όχι σε πλασέ του Τσοφλιού.

Ο Γαστεράτος έκοψε τον γόρδιο δεσμό με ένα ξερό σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας μια πολύτιμη νίκη στην ΑΕΛ που  ανέβηκε στην τρίτη  θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Διαιτησία : Στεφάνου (Τίκας- Παπαλαζάρου) Θεσπρωτίας
Λευκίμμη( Δ. Μαγκαφίνης) : Λαμιόν, Μητσόπουλος (83’ Γαστεράτος), Λίμα, Στέρεφ, Παπαδόπουλος, Κιοσές, Κιπτίου, Καμαρά (65’ Θεοδωράκης), Τσόφλιος, Τσεβανέδας, Βαρούχας.
Θρίαμβος Σερβιανών ( Ν. Γκούρας) : Αρχοντάκης, Πάσχος, Πάκος, Μανιώτης (77’ Μουζακίτης) , Βραχνός, Μούτσιος, Τσιαφίτσας (91’ Δρόσος) , Αλεξίου (83’ Μελιγγιώτης), Μπλέτσας (85’ Ριστάνης), Ηλίας, Διαμαντόπουλος.


Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

Γρεβενά Αεράτα-Μακεδονικός Φούφα 1-3
Αχέρων Καναλακίου-Μακεδονικός Σιάτιστα 2-0
ΑΟ Φλωριάδας-Ναυπακτιακός Αστέρας 0-3
Θεσπρωτός-Σούλι Παραμυθιάς 3-0
ΑΕ Λευκίμμης-Θρίαμβος Σερβιανών 1-0
Τηλυκράτης-Μ. Αλέξ. Καλλιθέας 1-2
Ρεπό: Κρόνος Αργυράδων

Η βαθμολογία (6 αγων)

Μακεδονικός Φούφα 14
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας 12
ΑΕ Λευκίμμης  11
Τηλυκράτης 11
Ναυπακτιακός Αστέρας  11
Θεσπρωτός 10
Κρόνος Αργυράδων 9
Αχέρων Καναλακίου 8
Σούλι Παραμυθιάς 7
Μακεδονικός Σιάτιστας 2
Θρίαμβος Σερβανιών 1
Γρεβενά Αεράτα 1
ΑΟ Φλωριάδας  1 (εκκρεμεί αφαίρεση -3 βαθμών)