ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κ. Γαβρόγλου κούνησε το «δάκτυλο» σε Βουλευτή του ΚΚΕ για την «πόρτα» που «έφαγε» στην ΚέρκυραΟ Κ. Γαβρόγλου κούνησε το «δάκτυλο» σε Βουλευτή του ΚΚΕ για την «πόρτα» που «έφαγε» στην Κέρκυρα

"Επικροτείτε τον αποκλεισμό από την ενημέρωση των πολιτών ενός τόπου διά της βίας, ναι ή όχι; Ξέρετε ότι αυτά στην ιστορία του κόμματός σας είναι πράγματα εξαιρετικά προβληματικά και ακόμα τα πληρώνει η Αριστερά. Τα πληρώνει και η δική μας Αριστερά".
Το “δάκτυλο” κούνησε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στον Βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Μωραίτη , σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων, διότι το περασμένο Σάββατο , στην Κέρκυρα, αναβλήθηκε εκδήλωση , όπου θα μιλούσε για τις αλλαγές στο Λύκειο, λόγω κατάληψης του χώρου.

Κ. Γαβρόγλου: Το περασμένο Σάββατο ήμουν στην Κέρκυρα για να ενημερώσω γονείς και κηδεμόνες για την Γ΄ Λυκείου. Και υπήρξε κατάληψη του Εργατικού Κέντρου, όπου θα γινόταν η εκδήλωση και δεν κατέστη δυνατό να γίνει αυτή η εκδήλωση.
Εσείς το επικροτείτε αυτό; Επικροτείτε τον αποκλεισμό από την ενημέρωση των πολιτών της Κέρκυρας διά της βίας, ναι ή όχι;

Νίκος Μωραίτης: Όταν γίνεται με όρους λαϊκού κινήματος, συμφωνούμε.

Κ. Γαβρόγλου:  Αφήστε το εάν γίνεται με όρους κινήματος. Είναι δημοκρατία να απαγορεύετε…

Προεδρεύων (Νικήτας Κακλαμάνης): Επί της ερώτησης παρακαλώ.

Κ. Γαβρόγλου: Απαντάω ακριβώς σε αυτό, γιατί πριν αναφέρθηκε ο συνάδελφος…

Νίκος Μωραίτης: Όταν υπάρχουν όροι λαϊκού κινήματος…

Κ. Γαβρόγλου:  Ακούτε τι σας λέω;

Προεδρεύων  (Νικήτας Κακλαμάνης): Κύριε Μωραΐτη, μην χάνουμε τον χρόνο τσάμπα.

Κ. Γαβρόγλου:  Με συγχωρείτε, ακούτε τι σας λέω; Επικροτείτε τον αποκλεισμό από την ενημέρωση των πολιτών ενός τόπου διά της βίας, ναι ή όχι; Ξέρετε ότι αυτά στην ιστορία του κόμματός σας είναι πράγματα εξαιρετικά προβληματικά και ακόμα τα πληρώνει η Αριστερά. Τα πληρώνει και η δική μας Αριστερά. Και απ’ αυτά πρέπει να απαλλαγούμε.
Εδώ, λοιπόν, καθαρές κουβέντες. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν θέση στο δημοκρατικό κίνημα, τελεία και παύλα!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS