ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας χαιρετίζει την κινητοποίηση των Λευκιμμιωτών στην Αθήνα – Καταδικάζει την κυβερνητική πολιτικήΗ ΕΛΜΕ Κέρκυρας χαιρετίζει την κινητοποίηση των Λευκιμμιωτών στην Αθήνα – Καταδικάζει την κυβερνητική πολιτική
Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας με ανακοίνωσή της χαιρετίζει την κινητοποίηση των Λευκιμμιωτών στην Αθήνα, καταδικάζει την κυβερνητική πολιτική και προβάλλει τα αιτήματα: δημόσια ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων. Να σταματήσουν οι διώξεις εις βάρος των αγωνιζόμενων κατοίκων. Να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη

Η ανακοίνωση

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας  χαιρετίζει την κινητοποίηση του πολιτιστικού συλλόγου Λευκιμμιωτών Αττικής την Τετάρτη 21/11/2018 στο Μοναστηράκι  .
Καταδικάζουμε την  αντιλαϊκή και αυταρχική  στάση της κυβέρνησης , των κυβερνητικών  και αυτοδιοικητικών  παραγόντων. Οι μάσκες έπεσαν. Παρά τα κροκοδείλια δάκρυα μερικών  η καταστολή είναι το βασικό όπλο τους ενάντια σε όποιον αντιδρά στη βάρβαρη πολιτική που προσπαθούν να εφαρμόσουν και κεντρικά και τοπικά. Οι πολιτικές τους επιλογές διευκολύνουν την επιδιωκόμενη από την  άκρα δεξιά και τους φασίστες καπηλεία των αγώνων.
Είναι απαράδεκτος ο υπερκορεσμός του Τεμπλονίου και η δημιουργία μιας νέας – άτυπης χωματερής στη Λευκίμμη. Είναι απαράδεκτος ο αυταρχικός τρόπος που επέλεξε η κυβέρνηση και η Τοπική Διοίκηση να χρησιμοποιήσει, για να ανοίξει τη νέα χωματερή στη Λευκίμμη. Η καταστολή, τα ΜΑΤ, η αστυνομοκρατία έχουν ως αποτέλεσμα η περιοχή να θυμίζει κατεχόμενη ζώνη εδώ και 4 μήνες.
Ζητάμε:


·         Αποκλειστικά δημόσια ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.
·         Να σταματήσουν οι διώξεις εις βάρος των αγωνιζόμενων κατοίκων
·         Να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη