ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φωτιά στο ντέρμπι του Νότου με διαιτητή οπαδό της ΑΕ Λευκίμμης!Φωτιά στο ντέρμπι του Νότου με διαιτητή οπαδό της ΑΕ Λευκίμμης!

Φωτιά στο ντέρμπι του Νότου μεταξύ Κρόνου και ΑΕ Λευκίμμης έβαλε το τμήμα διαιτησίας της ΕΠΟ που όρισε διαιτητή τον γνωστό και δηλωμένο οπαδό της ΑΕ Λευκίμμης Πέτρο Νικόπουλο!

Η πρώτη αντίδραση από τον Κρόνο ήταν η παρακάτω ανάρτηση στο FACEBOOK

"Ευτυχώς μας παίζει ο Νικόπουλος. Μήπως θέλετε να κατεβούμε και στη Λευκίμμη να παίξουμε;
ΚΡΟΝΟΣ - ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Βρειτε το αποτέλεσμα!!"

Ο Κρόνος θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση.

Ο Πέτρος του σκανδάλου έχει γράψει … Ιστορία με τον Κρόνο: Ο συγκεκριμένος διαιτητής ορίστηκε από την ΕΠΣΚ να διαιτητεύσει τη δεύτερη αγωνιστική της περιόδου 2016 – 17 στους Αυλιώτες τον αγώνα ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων. Τα κατορθώματά του: Πριν συμπληρωθεί το 40΄άφησε τον ΚΡΟΝΟ με 9 παίκτες και αρνήθηκε πέναλτι που έγινε επάνω στον «Γαμπρό» (Βλάσση). Για αυτή τη διαιτησία, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά, δε θυμόμαστε καλά, αν πήρε και … έπαινο.Επίσης την ίδια ποδοσφαιρική περίοδο που ο Κρόνος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα ΑΕ Λευκίμμης –Κρόνος σύμφωνα με τη «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑ» μετά τον αγώνα ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ φιλοξένησε τον επόπτη του συγκεκριμένου αγώνα Γ. Ξηρομερίτη και σε ανάρτηση στο F/B έγραψε: «Γιώργος Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σου».


Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:


«Την Καθαρά Δευτέρα βρήκε την ευκαιρία να ξεσκάσει ο βοηθός του ντέρμπι και αξιολογημένος βοηθός διαιτητή Γιώργος Ξηρομερίτης. Χωρίς να τον κουράζει η διαδρομή βρέθηκε ξανά στην Λευκίμμη αυτή τη φορά στις Αλυκές Λευκίμμης όπου συνάντησε τον συνάδελφο του διαιτητή κ Νικόπουλο και υποστηρικτή της ΑΕΛ, ο οποίος και εκφράζει τις ευχαριστίες του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Για πιο λόγο; Αναρωτήθηκε κάποιος υπεύθυνος;»

Επίσης ο συγκεκριμένος διαιτητής σφύριξε τον τελικό του Super Cup ΟΦΑΜ – Κρόνος 1 – 3. Παρά τη νίκης της ομάδας τους οι παράγοντες του Κρόνου είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του.

Εν ολίγοις άστοχη απόφαση. Κρίμα για το ποδόσφαιρο!