ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Χ»ωρίς γκολ Κεραυνός Αγ. Νικολάου και ΑΠΣ Μπενίτσες«Χ»ωρίς γκολ Κεραυνός Αγ. Νικολάου και ΑΠΣ Μπενίτσες

Λευκή ισοπαλία, σήμερα, Κυριακή 4/11, στο γήπεδο Πετριτή ανάμεσα στον γηπεδούχο Κεραυνό Αγ. Νικολάου και τον ΑΠΣ Μπενίτσες. Μια γλυκόπικρη ισοπαλία για τους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή στο Α΄ ημίχρονο, αλλά η αποβολή του τερματοφύλακά τους Τσουκιά στο 60΄τους χάλασε τα σχέδια.

Ήταν μια φάση που ο Τράνακας έβγαινε σε επικίνδυνη θέση και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στη θέση του πέρασε ο πολυτάλαντος Θρασύβουλος.

Στο Α΄ ημίχρονο ο Κεραυνός ήταν καλύτερος, αλλά δεν αξιοποίησε την υπεροχή του, αφού ο Τάσσης από θέση τετ α τετ στο 15΄έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 20΄είχε δοκάρι σε μια φάση που προηγουμένως το σουτ του Α. Μίαρη αποκρούστηκε από χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο.
Καλή φάση για τον Κεραυνό και στο Β΄ ημίχρονο, στο 55΄, όταν ο Θρασύβουλος πλάσαρε από πλάγια για να αποκρούσει ο Μπούχλας. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την αριθμητική υπεροχή τους.

Διαιτησία: Μπεκάρης, Παπακωστούλης, Βέρβερ

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ.Καλούδης) Τσουκιάς, Ν. Δημουλής, Γ. Μίαρης, Ε. Καλούδης, Χ. Μίαρης, Τάσσης, Α. Μίαρης, Καββαδίας, Θρ. Καλούδης, Μαράι, Χ.Μηνάς. Έπαιξαν και οι Ζερβός, Καλησπεράτης, Κουλούρης, Ν. Μίαρης

ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ: (Σπ. Γιαννούλης) Μπούχλας, Ψαρράς, Μόσχος, Γιαννιώτης, Τσολάκης, Ράκος, Τράνακας, Ρέτσης, Καρύδης, Κανόνι, Χονδρογιάννης. Έπαιξαν και οι: Αγάθος, Κουλούρης