ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Χ»ωρίς γκολ Αναγέννηση και Οδυσσέας

ΦΩΤΟ Αρχείου


«Χ»ωρίς γκολ Αναγέννηση και Οδυσσέας

Πρώτη απώλεια για την ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα σήμερα, Κυριακή 4/11, στο γήπεδο Περιβολίου από την τοπική Αναγέννηση που κάνει ζημιές στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα η Αναγέννηση που ήταν καλύτερη στο Α΄ ημίχρονο έχασε μεγάλη ευκαιρία νίκης, αφού ο κανονιέρης της Μίτσουλης στο 20΄εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο Νικομάνης στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Και σε άλλες φάσεις απείλησαν οι γηπεδούχοι.

Στο Β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την απόδοσή τους, αλλά δεν αξιοποίησαν την αριθμητική υπεροχή που είχαν με την αποβολή του Γ. Μίαρη (Καρσελά) για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι και έμειναν στο 0.
Κυριζάκης, Ασπιώτης και Λούβρος απείλησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, όπως και ο Μίτσουλης για τους γηπεδούχους.

Παράπονα για το διαιτητικό τρίο εκφράστηκαν και από τις δυο ομάδες.

Διαιτησία: Θ. Βλάσσης, Γραικός, Μπρέλας

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Γ. Κουρής) Β. Νάος, Γιαννακόπουλος, Μαραβελάκης, Βάρθης, Στ. Μίαρης, Θ. Μίαρης, Σκούφος, Μίτσουλης, Σουλάνης, Νικομάνης, Γ.Μίαρης (Καρσελά). Έπαιξε και ο Βλάσσης.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ: (Γ. Γκαμπέτας) Θ. Μουζακίτης, Φούλα, Δ. Ρίκος, Κ. Μουζακίτης, Τσιάβος, Σόσι, Ι. Μουζακίτης, Κυριζάκης, Κ. Ρίκος, Μπάνος, Ασπιώτης. Έπαιξξαν και οι: Σωτηρόπουλος, Κάσι, Λούβρος.