ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γ. Καραϊσαρλής: «Ιστορικής σημασίας το πρώτο ντέρμπι του Νότου στη Γ΄Εθνική - Άμεση λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών»Γ. Καραϊσαρλής: «Ιστορικής σημασίας το πρώτο ντέρμπι του Νότου στη Γ΄Εθνική - Άμεση λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών»


Σε μια σύντομη συνέντευξη στο www.argyrades.gr ο αναμορφωτής του Κρόνου, ο Γιάννης Καραϊσαρλής αναφέρεται στο ντέρμπι του Νότου της Κυριακής μεταξύ Κρόνου και ΑΕ Λευκίμμης, αλλά και σε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, όπως το πρόβλημα των σκουπιδιών.

Ερ. : Πώς βλέπετε, κύριε πρόεδρε το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ Κρόνου και ΑΕ Λευκίμμης;

Απ.: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι ιστορικής σημασίας, αφού οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και αυτό είναι δείγμα της προόδου της Νότιας Κέρκυρας στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έχει ιδιαίτερη αξία και για τις δυο ομάδες, αφού από όλη την Ελλάδα υπάρχει ενδιαφέρον. Για αυτό πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και από τις δυο ομάδες και στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν, όπως αρμόζει στην Ιστορία των δυο ομάδων. Σε αυτή την κατεύθυνση ζητάμε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων των φιλάθλων. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού και ελπίζω να γίνει ένας αγώνας διαφήμισης του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου».

Ερ. : Αναφερθήκατε στη Νότια Κέρκυρα που αντιμετωπίζει γενικότερα προβλήματα, όπως και όλο το νησί. Ένα από τα σοβαρότερα είναι το πρόβλημα των σκουπιδιών. Ποια είναι η γνώμη σας;

Απ.: «Άλλες χώρες στο εξωτερικό, αλλά και πολλοί νομοί στη χώρα μας έχουν λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών εδώ και χρόνια. Και εμείς εδώ στο νησί από τον Βορρά μέχρι τον Νότο βιώνουμε καθημερινά το οξύτατο πρόβλημα των σκουπιδιών με οδυνηρές συνέπειες για το περιβάλλον, την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, αλλά και για την τοπική οικονομία.

Άμεσα πρέπει οι υπεύθυνοι να βρουν λύση. Και λύση δεν είναι η λειτουργία ενός ακατάλληλου ΧΥΤΑ στον Νότο. Χρειάζεται να είμαστε ανοιχτοί και να επιδιώκουμε  όχι λύσεις πρόχειρες που καταστρέφουν το περιβάλλον, αλλά σύγχρονες λύσεις που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Μπορεί και πρέπει να βρεθεί λύση για να πάψει η Κέρκυρα να είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος.»