ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταγγελία Κερκυραϊκού Συνδέμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την παρουσία Ασφαλίτη στο Συνε΄δριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)


Καταγγελία Κερκυραϊκού Συνδέμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την παρουσία Ασφαλίτη στο Συνε΄δριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)Η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, αφού έβαλε πλάτη για να περάσουν όλα αυτά τα χρόνια όλοι οι αντεργατικοί νόμοι, να καταργηθούν κατακτήσεις των εργαζομένων που κερδήθηκαν με αίμα, που στήριξε το ξήλωμα του δικαιώματος στην απεργία και τον περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών, που καλλιέργησε την ανάθεση, την ηττοπάθεια και την λογική της αναποτελεσματικότητας των αγώνων, του «κοινωνικού εταιρισμού», που παρέχει πλήρη κάλυψη στο μέλος της και υπεύθυνο τύπου της ΓΣΕΕ (όχι απλά εργοδοτικό αλλά εργοδότη) Καραγεωργόπουλο, τώρα προχωράει ένα βήμα ακόμα παραπέρα! Καλεί τα ΜΑΤ και την ασφάλεια μέσα στα σωματεία, στα Εργατικά Κέντρα, στις Ομοσπονδίες, στην ΓΣΕΕ απέναντι στον «εχθρό λαό»! Δεν πέρασαν ούτε δύο μέρες από την καταγγελία του Π.Α.ΜΕ. για την συνάντηση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά την οποία ζήτησαν την «αρωγή» της ασφάλειας για την διεξαγωγή των συνεδρίων της ΓΣΕΕ και των άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων και αμέσως το αίτημα των εργατοπατέρων έγινε πράξη!

Χθες (8/11/2018), κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. «έπιασαν στα πράσα» ασφαλίτη να φέρνει βόλτες στο χώρο του συνεδρίου και να «κόβει φάτσες»…! Τα στοιχεία του εν λόγω ασφαλίτη δόθηκαν αμέσως στην δημοσιότητα, αν και η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν θέλησε να γίνει γνωστό το γεγονός αυτό και μέχρι τώρα έχει φροντίσει να το κρύψει επιμελώς!

Το περιστατικό αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τον ρόλο του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, ως του πιο πιστού θεματοφύλακα (με κάθε τρόπο) των συμφερόντων των μεγαλοεργοδοτών και των κυβερνήσεων τους απέναντι στην οργάνωση, στις διεκδικήσεις και στα δικαιώματα των εργαζόμενων, απέναντι στο Π.Α.ΜΕ.! Επιβεβαιώνει την σύγκρουση όχι δύο ομάδων που ανταγωνίζονται για τα αξιώματα αλλά την σύγκρουση δύο λογικών, που η μία υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών και η άλλη τα συμφέροντα των εργαζομένων! Δύο κόσμοι σε διαρκή σύγκρουση!

Το γεγονός αυτό βέβαια δείχνει και κάτι ακόμα! Ότι η μεγαλοεργοδοσία, οι κυβερνήσεις της και τα τσιράκια της μέσα στο εργατικό κίνημα ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!! Φοβούνται την δύναμη που έχουμε οι εργαζόμενοι όταν οργανωθούμε και με ταξικό προσανατολισμό διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας! Μας φοβούνται γιατί βλέπουν ότι η ώρα της δικής μας αντεπίθεσης πλησιάζει και παίρνουν τα μέτρα τους για να αποφύγουν το αναπόφευκτο!

Συνεχίζουμε λοιπόν την σκληρή δουλειά για την ανασύνταξη του κινήματός μας, που βάζει μπροστά τις δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων!

Κάνουμε δική μας υπόθεση την επιτυχία της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 28 Νοέμβρη!

ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ