ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στην Κέρκυρα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου το Σαββατοκύριακο


Στην Κέρκυρα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου το Σαββατοκύριακο

Στην Κέρκυρα θα μεταβεί το Σαββάτο ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προκειμένου να  παραβρεθεί στα εγκαίνια του Μουσείου Καποδίστρια, σε εκδήλωση για τα θέματα παιδείας και στην εκδήλωση για τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος,  στην Ιόνιο Ακαδημία.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Κέρκυρας διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ της Ένωσης προσκαλεί όλους τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με θέμα τις αλλαγές στην εκπαίδευση και το νέο λύκειο.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στις 11 το πρωί
Ο υπουργός Παιδείας έχει προγραμματίσει κοινή συνάντηση με   τον  Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Βασ. Χρυσικόπουλο και τον   πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων Γιάννη  Δραγώνα .

Στη συνάντηση η οποία θα γίνει το μεσημέρι στο γραφείο του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου αναμένεται να συζητηθεί το ενδεχόμενο ενοποίησης των δύο ιδρυμάτων.

Πάντως αμέσως μετά τόσο ο υπουργός όσο και οι διοικήσεις των δύο ΑΕΙ θα δώσουν συνέντευξη τύπου στους τοπικούς δημοσιογράφους.

Την Κυριακή ο Κώστας Γαβρόγλου   θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση  στα εγκαίνια του Μουσείου Καποδίστρια, παρουσία του προέδρου  της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.Εκδήλωση για την εκπαίδευση στο Εργατικό Κέντρο, με τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου