ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σκηνικό κατοχής και συγκρούσεων στη Λευκίμμη με χημικά και κρότου λάμψηςΣκηνικό κατοχής και συγκρούσεων στη Λευκίμμη με χημικά και κρότου λάμψης

Στο 6ο μήνα της αστυνομοκρατίας στη Λευκίμμη οι αντιστάσεις των κατοίκων συνεχίζονται, όπως και οι νύχτες της έντασης  Σε καθημερινή βάση οι κάτοικοι της Λευκίμμης και της ευρύτερης περιοχής διαδηλώνουν ενάντια στα ΜΑΤ και τον ΧΥΤΑ. Για μια ακόμα νύχτα οι διμοιρίες των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους στη γέφυρα στο Ποτάμι. Χημικά και χειρομβοβίδες κρότου λάμψης έπεφταν στον σωρό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του startmedia.gr ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (27/11) στη Λευκίμμη, καθώς ομάδα αγνώστων επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά και του Α.Τ. Λευκίμμης.


Συγκεκριμένα, βόμβες μολότοφ και εκρηκτικοί μηχανισμοί εξαπολύθηκαν κατά των αστυνομικών, αρχικά στη διασταύρωση των Μελικίων, όπου υπήρχε συγκέντρωση πλήθους, αλλά και στη διασταύρωση του Κάβου λίγο αργότερα.

Οι επιθέσεις κατά των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίστηκαν και στο Α.Τ. Λευκίμμης, το οποίο έγινε στόχος με μολότοφ από την ομάδα αγνώστων, που εξαπέλυσε την επίθεσή της από την απέναντι πλευρά του ποταμιού.

Από πλευράς της Αστυνομίας έγινε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ζημιές.