ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σπύρος Νικομάνης: «Συνεχίζουμε για τον στόχο μας – Συγχαρητήρια σε όλους»
Σπύρος Νικομάνης: «Συνεχίζουμε για τον στόχο μας – Συγχαρητήρια σε όλους»

Από πέρυσι που ανέλαβε τον Φαίακα, ένα παιδί γέννημα – θρέμμα του Μαραθιά, ο Σπύρος Νικομάνης με σημαντική καριέρα στον Κρόνο ως ποδοσφαιριστής, έδειξε δείγματα γραφής και φέτος οδηγεί την ομάδα στα ψηλά. Με το Σπύρο στον πάγκο ο Φαίαξ γράφει Ιστορία στον θεσμό του κυπέλλου, αφού τον έχει οδηγήσειστην προημιτελική φάση. Με την επική ανατροπή επί της ΑΕ Καναλίων από 0 – 2 σε 3 – 2 και με την πρόσφατη επιτυχία επί του Κάβου που αγωνίζεται στην Α1 με 4 – 1 στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας και ο στόχος της ανόδου μοιάζει πολύ εφικτός.

Ο Σπύρος που αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να πάρει το δίπλωμα UEFA C σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr τονίζει:

«Είχαμε διαβάσει και προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα με την ομάδα του Κάβου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ότι είναι έμπειροι οι περισσότεροι από αυτούς , ενώ όλοι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Ξέρουν πώς να διαχειριστούν κάθε αγώνα ξεχωριστά. Μετά τη μεγάλη πρόκριση επικεντρωνόμαστε στο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να αναφερθώ στην πολύτιμη βοήθεια και την πολύ καλή δουλειά του συνεργάτη μου Γυμναστή Ανδρ. Στούπα και αυτό φάνηκε και στην παράταση του αγώνα με τον Κάβο που τα παιδιά είχαν αντοχές. Φυσικά πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση που μας στηρίζει για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και στους φιλάθλους που είναι κοντάμας»