ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Χ» αμόγελα στη βροχή: Κεραυνός Αγ. Νικολάου – Όλυμπος 0 – 0www.facebook.com/keravnos.agiou.nikolaou/

«Χ» αμόγελα στη βροχή: Κεραυνός Αγ. Νικολάου – Όλυμπος 0 – 0

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της έντονης βροχόπτωσης Κεραυνός και Όλυμπος «χ»αμογέλασαν με το τελικό 0 – 0 σήμερα Σάββατο 15/12 στο γήπεδο Πετριτή. Ένα αποτέλεσμα που δίνει τη δυνατότητα στον Όλυμπο να παραμένει ακλόνητος και με διαφορά στην κορυφή και στον Κεραυνό να σταθεροποιείται στην Τρίτη. Δυνατό παιχνίδι και με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Καραμάνου στο 25΄, αλλά ο Τσουκιάς δήλωσε εμφατικό παρόν. Στο 28΄ ο Θρασύβουλος έκανε επικίνδυνη σέντρα, αλλά ο Μηνάς δε βρήκε καλά τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Χαντάι και αφού ο τερματοφύλακας Λίτος έχασε τη μπάλα που γλιστρούσε λόγω βροχής. Η Καλύτερη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 70΄σε διπλή φάση. Πρώτα ο Θρασύβουλος από καλή θέση πλάσαρε, αλλά ο Λίτος απόκρουσε και στην επαναφορά ο Χαντάι πλάσαρε άουτ. Σειρά των φιλοξενουμένων να απειλήσουν στο 75΄, όταν ο Τζήλιος μετά από σέντρα του Μαγκάβερ δε βρήκε στόχο.
Διαιτησία: Τόμπρος, Γεωργοτάς, Κουλούρη

www.facebook.com/keravnos.agiou.nikolaou/

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ. Καλούδης) Τσουκιάς, Ν. Δημουλής, Καλησπεράτης, Χ. Μίαρης, Ν. Ρέβης, Τάσσης, Α.Μίαρης, Μαράι, Θρ. Καλούδης, Χαντάι, Χ. Μηνάς. Έπαιξαν και οι: Κ. Ρέβης, Κουλούρης, Λέσσης.

ΟΛΥΜΠΟΣ: (Μαρτίνος) Λίτος, Μπούρας, Κωνστάντης, Γκιτσιάλης, Πατέλης, Ζώτος, Μαγκάβερ, Καραμάνος, Τζήλιος, Μπακοχρήστος, Βλαχόπουλος. Έπαιξαν και οι: Δημητριάδης, Κωνσταντόπουλος.