ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκη για την ΑΕ Φαιάκων επί του Κεραυνού Αγ. Νικολάου με 1 – 0
Νίκη για την ΑΕ Φαιάκων επί του Κεραυνού Αγ. Νικολάου με  1 – 0

Καλύτερη η ΑΕ Φαιάκων στον σημερινό αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΚ εκμεταλλεύτηκε τη μέτρια εμφάνιση του Κεραυνού Αγ. Νικολάου και νίκησε με 1 -0.

Μια δίκαιη νίκη, αφού οι γηπεδούχοι εκτός από το γκολ είχαν ευκαιρίες και δυο δοκάρια. Μπήκαν φορτσάτοι και μόλις στο 3΄ ο Μαυρωνάς με μακρινό σουτ είχε δοκάρι. Στο 14΄σύγχυση στην αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων και ο Παππάς με πλασέ στο δοκάρι. Ο μέτριος Κεραυνός στο Α΄ ημίχρονο δεν απείλησε.

Στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με πλασέ του Παππά μέσα από την περιοχή πέτυχαν το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Στη συνέχεια με μαζική άμυνα κράτησαν μάλλον εύκολα το 1 – 0, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ευκαιρία για να σκοράρουν.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ: (Κορακιανίτης), Αυλωνίτης, Σότα, Ανδριώτης, Μιχαλόπουλος, Παππάς, Κούστας, Cani, Μαυρωνάς, Ταχίρι, Κακλαμάνης, Μαρτζούκος. Έπαιξαν και οι: Καζιάνης, Τζούμα, Λέσσης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ. Καλούδης), Τσουκιάς, Ν. Δημουλής, Ρέβης, Χ. Μίαρης, Καλησπεράτης, Τάσσης, Μαράι, Μηνάς, Χαντάι, Κουλούρης, Θρ. Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Α. Μίαρης, Γ. Μίαρης, Ε. Καλούδης