ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών και γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα Κυριακή 16 ΔεκέμβρηΓενική Συνέλευση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών και γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα 

Κυριακή 16 Δεκέμβρη με τις παραδοσιακές τηγανίτες

Η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου μας και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 πμ στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, Κολοκοτρώνη 36 (αρκετά κοντά στην Ιερά οδό από Δρομοκαϊτειο), στην ίδια αίθουσα με πέρυσι, μαζί με τη γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα. 

Διατηρούμε το πατροπαράδοτο έθιμο του χωριού μας, με τις τηγανίτες, για τη γιορτή του Αγ. Σπυρίδωνα. Οι συγχωριανοί και οι φίλοι μας θα γευθούν λουκουμάδες και ποτά, προσφορά του συλλόγου μας και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ανάμεσα σε γνώριμα και προσφιλή τους πρόσωπα από το χωριό, για  να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι γεγονότα και αναμνήσεις από τα να νεανικά τους χρόνια, ενώ οι νεότεροι να ξαναζωντανέψουν όμορφες στιγμές από αξέχαστες διακοπές τους στο νησί.

Παράλληλα θα συζητήσουμε στο πλαίσιο της ΓΣ για τον απολογισμό της δράσης του Συλλόγου και για τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών θα τιμηθεί η μνήμη των αδελφών Βασίλη και Πελοπίδα  Κουλούρη από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας,  με μεγάλη προσφορά τους προς τον Σύλλογο μας.

Και μην ξεχνάτε ότι ο Σύλλογος έχει ανάγκη όλους τους Αργυραδίτες. Όλοι μαζί μπορούμε με την ενεργή συμμετοχή μας να συμβάλουμε στην καλύτερη λειτουργία του. Ο Σύλλογος χρειάζεται την ενίσχυση και την προσφορά όλων και, κυρίως, των νέων μας.