ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πολύτιμη νίκη του Φαίακα με 2- 1 εκτός στο ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Βιταλάδων
Πολύτιμη νίκη του Φαίακα με  2- 1 εκτός στο ντέρμπι με τον Ποσειδώνα Βιταλάδων

Πολύτιμη νίκη που τον κρατά – 2 βαθμούς από την κορυφή πέτυχε σήμερα, Κυριακή 23/12, στο γήπεδο Λευκίμμης ο Φαίαξ επί του Ποσειδώνα Βιταλάδων. Ο Φαίαξ, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατάφερε να επικρατήσει του αξιόμαχου Ποσειδώνα που προηγήθηκε νωρίς, στο 10΄με τον Ε. Βάρελη.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου στο 43΄ο Μ. Σαγιάς έγραψε το 1 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Η νίκη ήρθε για τους Μαραθιώτες στο 70΄με αυτογκόλ, με κεφαλιά του Μπαλή προς την εστία της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Μ. Σαγιά. Έτσι διαμορφώθηκε το 1- 2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Φαίαξ είχε ευκαιρίες με Αρ. Νικομάνη, Μ. Σαγιά, Μπράτο και Χρ. Νικομάνη που τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε 2 – 3 φάσεις με μακρινά σουτ .

Στο μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΓΕΠ εκτός έδρας την επόμενης, μετά τις γιορτές, τελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου ο Φαίαξ θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον ανεβάσει στην πρώτη θέση.

Διαιτησία: Καββαδίας, Μπεκάρης, Δημητράς.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ: Κ. Βάρελης, Έντρικ, Α. Βάρελης, Σ. Βάρελης, Καλογερόπουλος, Μπαλής, Λιόπουλος, Παπαβλασόπουλος, Μπεσάι, Κανάι, Ε. Βάρελης. Έπαιξαν και οι: Κάντας, Φ.Βάρελης, Μ. Βάρελης

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Γεωργοπάλης, Χρ. Νικομάνης, Αρμενιάκος, Γερ. Νικομάνης, Αρ. Νικομάνης, Μ. Σαγιάς, Μπότσης, Βλάσσης, Ν. Σαγιάς. Έπαιξαν και οι: Μπράτος, Καββαδίας, Κοσμάς, Μηνάς.