ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Θεατρική Παράσταση για τα παιδιά των Αργυραδιτών και των φίλων με δωρεάν είσοδο, Σάββατο 22/12, ώρα 12, Αθηναϊκή Σκηνή με τον θίασο Καρουζέλ του Θωμά Πανδή



Θεατρική Παράσταση για τα παιδιά των Αργυραδιτών και των φίλων με δωρεάν είσοδο, Σάββατο 22/12, ώρα 12, Αθηναϊκή Σκηνή με τον θίασο Καρουζέλ του Θωμά Πανδή
Ο Σύλλογος των εν Αττική Αργυραδιτών καλεί τα μέλη και τους φίλους του να έρθουν με τα παιδιά τους στην παιδική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη με τον θίασο Καρουζέλ του Θωμά Πανδή, Θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη. Τζιραίων 13 και Αθ. Διάκου (κοντά στην Αμαλίας και Συγγρού - Ακρόπολη, έξω από το Μετρό). Σάββατο 22/12, ώρα 12Τα εισιτήρια πληρωμένα από τον Σύλλογο. Κρατήσεις θέσεων μέχρι το Σάββατο το πρωϊ επικοινωνώντας με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.
Παίζοντας με τους Όρνιθες του Αριστοφάνη

Στο έργο αυτό του Αριστοφάνη ο Πισθέταιρος αποφασίζει να ταξιδέψει για τον ουρανό όπου θα συναντήσει τα πουλιά και θα προσπαθήσει να τα πείσει να φταίξουν μία πόλη όπου δεν θα υπάρχει πόλεμος, πείνα και δυστυχία και δεν θα τα εκμεταλλεύονται ούτε οι άνθρωποι ούτε οι Θεοί. Μόνος του βέβαια δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει αλλά θα χρειαστεί τη βοήθεια των παιδιών για να τον μεταμφιέσουν σε πουλί. Βέβαια και τα ίδια τα παιδιά θα γίνουν πουλιά για να μπορέσουν να διώξουν όλους εκείνους που μόλις μάθουν για τη δημιουργία της νέας πόλης θα προσπαθήσουν να πάνε και να τους πάρουν όλο το φαγητό.

Άραγε θα καταφέρουν ο Πισθέταιρος και τα παιδιά να φτιάξουν  την νέα πόλη στον ουρανό;
Ένα διδακτικό και διασκεδαστικό παραμύθι για παιδάκια όλων των ηλικιών βασισμένο στην κωμωδία του Αριστοφάνη «Όρνιθες» και διανθισμένο με πρωτότυπα τραγουδάκια διασκευασμένα για παιδιά.

Τα πανανθρώπινα μηνύματα του σπουδαίου αυτού έργου του Αριστοφάνη μεταφέρονται στα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, το γέλιο και την μουσική σε μια παράσταση όλο χαρά.
 Ο σκηνοθέτης Μιχάλης Καλαμπόκης σκηνοθετεί τους Θωμά Πανδή ( Πισθέταιρος), Βέρα Μακρομαρίδου( Κότα, Γκίκγ, Φαμφάρας, Ίριδα, Πρωτόγονος), Μάριον Τσιτσέκα ( Αηδόνα, Μάντισσα, Νομοπώλης, Πρωτόγονος). Η διασκευή του κειμένου έγινε από την Αλεξάνδρα Βουτζουράκη. Μουσίκη – τραγούδια από το Αντώνη Καραθανασόπουλο. Σκηνικά και κουστούμια των F&F.