ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ ΠΑΕ Κέρκυρα και Επιλέκτων Κυριακή 30/12Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ ΠΑΕ Κέρκυρα και Επιλέκτων Κυριακή 30/12

Φιλικός αγώνας με φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ ΠΑΕ Κέρκυρα και Επιλέκτων την Κυριακή 30/12, 3μμ

Η ΕΠΣΚ ενημερώνει για τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αυτό αγώνα με την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας αποφάσισε, σε συνεργασία με τη διοίκηση της Π.Α.Ε Α.Ο.Κ ΚΕΡΚΥΡΑ τη διεξαγωγή φιλικού, φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ της επαγγελματικής ομάδας του νησιού και αντιπροσωπευτικής ομάδας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών μας από τα σωματεία της Ε.Π.Σ Κέρκυρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας και τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών μέλους του Δ.Σ. και Διαιτητή της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

Για την καλύτερη οργάνωση και την επίτευξη του σκοπού αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία μας, για να ενισχύσουν τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, που γίνεται στη γιορταστική περίοδο που διανύουμε. Το συντονισμό της διοργάνωσης του αγώνα έχει αναλάβει επιτροπή που αποτελείται από τους

κ. Γεώργιο Κουλόπουλο (Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣ Κέρκυρας, 6934 653682),
κ. Νικόλαο Χρυσικόπουλο (μέλος ΔΣ ΕΠΣ Κέρκυρας, 6944 79955) και
κ. Ιωάννη Χονδρογιάννη (Πρόεδρο Συνδέσμου Προπονητών, 6942 444429), ο οποίος θα έχει και την ευθύνη της συγκρότησης της αντιπροσωπευτικής ομάδας μας.

Παρακαλούμε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα να συμβάλλει στην επιτυχία της διοργάνωσης, για να αποκτήσει η πρωτοβουλία αυτή ουσιαστικό περιεχόμενο και να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνουν οι συνάνθρωποί μας».