ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνα στο Κανόνι – Οι δηλώσεις του Γ. Χονδρογιάννη
Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνα στο Κανόνι – Οι δηλώσεις του Γ. Χονδρογιάννη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες, Κυριακή 30/12  ο φιλανθρωπικός φιλικός αγώνας  στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, μεταξύ της Κέρκυρας και Ομάδας Επιλέκτων με τους οποίους αγωνίστηκε και ο διεθνής Φάνη Γκέκας.

Αν και γιορτές αρκετός κόσμος, ίσως όχι όσους θα ήθελαν οι διοργανωτές, έδωσε το παρόν και εκδηλώνοντας την ευαισθησία τους, αφού ο αγώνας διεξήχθη  για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας και διαιτητή του νησιού. Οικονομικά είχε σημαντική επιτυχία, αφού οι διοργανωτές δηλαδή η ΕΠΣΚ και η ΠΑΕ κατάφεραν να διαθέσουν όλες τις προσκλήσεις.

Για την Ιστορία, αν και δεν έχει καμιά σημασία το σκορ,  οι φίλαθλοι απόλαυσαν θέαμα και γκολ. Νικήτρια η ομάδα της ΠΑΕ Κέρκυρας με 5 – 1.

Αποκλειστικές δηλώσεις του Γ. Χονδρογιάννη

Ο Γ. Χονδρογιάννης ως πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών κοούτσαρε τους Επίλεκτους και γενικά είχε θετική συμβολή στη διοργάνωση του αγώνα και στη συμμετοχή του Φάνη Γκέκα δήλωσε στο www.argyrades.gr
«Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές και Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στις δυο οικογένειες για τις οποίες πραγματοποιήθηκε ο αγώνας και ξέρουμε ότι περνάνε δύσκολα. Τους εύχομαι τα καλύτερα!»

ΦΩΤΟ (οι τρεις πρώτες) Α. Καρύδης, corfucorner.