ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στους κορυφαίους Γ. Χονδρογιάννης, Μ. Χατζηδημητρίου, Κ. Χαρτσιάς!Στους κορυφαίους Γ. Χονδρογιάννης, Μ. Χατζηδημητρίου, Κ. Χαρτσιάς!
Η πολύ καλή πορεία του Κρόνου και η εκτόξευσή του από την 7η στη 2η θέση αποτυπώνεται και από τις διακρίσεις του προπονητή και των ποδοσφαιριστών που αναγνωρίζονται πανελλαδικά.

 Έτσι στην καλύτερη ενδεκάδα της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας βρίσκονται οι παίχτες Μιχάλης Χατζηδημητρίου και Κώστας Χαρτσιάς για μια ακόμα φορά. Επίσης ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης είναι ο προπονητής της αγωνιστικής καθώς έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αλλαγή της ψυχολογίας της ομάδας έχοντας χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων συμβάλλοντας και στη νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους.

Η καλύτερη 11άδα του 3ου ομίλου
Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από τη 12η αγωνιστική.

Προπονητής - Χονδρογιάννης (Κρόνος Αργυράδων): Μεγάλη νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους και πολύ καλή δουλειά από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα.

Τερματοφύλακας - Βλάχος (Σούλι Παραμυθιάς): Πολύ σταθερός σε όλο το παιχνίδι απέναντι στη Λευκίμμη.

Δεξιός μπακ - Νάσιος (Σούλι Παραμυθιάς): Ήταν σταθερός σε όλο το παιχνίδι, με πολλά τρεξίματα.

Αριστερός μπακ - Ζδράβος (ΠΑΣ Αχέρων): Γκολ με πάναλτι για τον Ζδράβο και δοκάρι. Πολύ καλή παρουσία και πάλι.

Στόπερ - Θεοχάρης (Ναυπακτιακός): Εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι που κέρδισε ο Γραμματικόπουλος και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στόπερ - Μπουκουβάλας (Σούλι Παραμυθιάς): Πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στην πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στη Λευκίμμη.

Μέσος - Καταγής Γ. (Τηλυκράτης): Ήταν ψύχραιμος από τα 11 βήματα κι έκανε το 0-0, χαρίζοντας τρεις βαθμούς στην ομάδα του.


Μέσος - Χατζηδημητρίου (Κρόνος Αργυράδων): Πολύ καλός στη μεσαία γραμμή, έκλεισε χώρους και βοήθησε σημαντικά στη μεγάλη νίκη απέναντι στους πρωτοπόρους.
Μέσος - Χαρτσιάς (Κρόνος Αργυράδων): Κέδισε κι εκτέλεσε επιτυχώς το πέναλτι απέναντι στους πρωτοπόρους και χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Επιθετικός - Τσαγκαλίδης (ΠΑΣ Αχέρων): Έκανε το 0-1 στα Γερεβενά στο 12'.

Επιθετικός - Ελέζι (ΠΑΣ Αχέρων): Μπήκε στο 65' και σκόραρε το 0-3 στο 79'.

Επιθετικός - Γώγος (Θεσπρωτός): Πέτυχε το 0-1 απέναντι στον Ναυπακτιακό και είχε πολύ καλή παρουσία.