ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και ο προϋπολογισμός με την παρουσία των Λευκιμμιωτών στο Δημοτικό Συμβούλιο


Και ο προϋπολογισμός με την παρουσία των Λευκιμμιωτών στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο προϋπολογισμός του Δήμου θα συζητηθεί στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, στην Ιόνιο Βουλή, στις 12.30 το μεσημέρι.
Μαζί με τον προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων του οικονομικού έτους 2019 θα συζητηθεί και το πλαίσιο δράσης του Δήμου. Και στα δύο θέματα εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Παντελιός.

Στη συνεδρίαση αυτή δηλώνουν ότι θα επαναλάβουν τις κινητοποιήσεις τους οι Λευκιμμιώτες οι οποίοι θα συγκεντρωθούν εκ νέου στην Ιόνιο Βουλή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία των ΜΑΤ στη Λευκίμμη.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του συλλόγου Αλεύχιμον Σπύρο Πανδή δεν έχουν την πρόθεση να ακυρώσουν τη συνεδρίαση αλλά να διαμαρτυρηθούν. Οι Λευκιμμιώτες ζητούν τουλάχιστον να εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου για τον περιορισμό των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στο χώρο του ΧΥΤΑ.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Μαρία Μουζακίτη κάνει έκκληση να κατανοηθεί ότι είναι ανεξάρτητα θέματα μεταξύ τους, η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου και η διαμαρτυρία οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας. Οι πολίτες είναι ευπρόσδεκτοι στο Δημοτικό συμβούλιο δηλώνει η κα Μουζακίτη και υπενθυμίζει ότι κάλεσε σε διάλογο τους κατοίκους της Λευκίμμης στην προηγούμενη συνεδρίαση και σκοπεύει να το επαναλάβει αλλά ζητά ο διάλογος να γίνει πολιτισμένα, συνετεταγμένα και στα πλαίσια του κανονισμού του Δημοτικού συμβουλίου.

ΠΗΓΗ: ert.gr