ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δ. Μαγκαφίνης: «Περήφανος για αυτό που δημιουργήσαμε –Οι παράγοντες στην Ελλάδα δεν έχουν υπομονή!»Δ. Μαγκαφίνης: «Περήφανος για αυτό που δημιουργήσαμε –Οι παράγοντες στην Ελλάδα δεν έχουν υπομονή!»

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης αποτελεί παρελθόν για την ΑΕ Λευκίμμης. Σε δηλώσεις τους στο www.argyrades.gr τόνισε:

«Από την αρχή κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να χτίσουμε μια ομάδα με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Είμαι περήφανος γι’ αυτό που δημιουργήσαμε και είμαι σίγουρος πως ο επόμενος προπονητής θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια.

Δυστυχώς, όμως, οι παράγοντες στην Ελλάδα δεν έχουν υπομονή. Αδικήθηκε ο κόπος που κατέβαλα με τους συνεργάτες μου με στόχο να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Δεν άλλαξε κάτι στη σχέση μου με τη διοίκηση. Ενδεχομένως τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα να έπαιξαν κάποιο ρόλο.

Ωστόσο η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Έχει δύο λιγότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίζεται και στο κύπελλο. Μπορεί να καταφέρει πολλά κι εύχομαι κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτόν τον καιρό. Τους συνεργάτες μου και κυρίως τον Πέτρο τον Γαστεράτο, τους ποδοσφαιριστές μου και τη διοίκηση του συλλόγου. Ήταν μία όμορφη συνεργασία και βοήθησαν όλοι».