ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πάει Ηράκλειο για το καρέ η Κέρκυρα


Πάει Ηράκλειο για το καρέ η Κέρκυρα

Την τέταρτη της σερί νίκη θα προσπαθήσει να πετύχει στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (8/12) κόντρα στον Εργοτέλη η Κέρκυρα. Στην αποστολή Βίλα, Νίκιτς, εκτός οι Στέλιος Κρητικός, Αποστολίδης και Θεοδωράκης.

Να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί, το οποίο και έχει δημιουργήσει τις τελευταίες αγωνιστικές και παράλληλα να ανέβει κι άλλο, στον βαθμολογικό πίνακα φιλοδοξεί στον εκτός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Εργοτέλη η Κέρκυρα.


Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού το οποίο αναχώρησε αεροπορικώς για το Ηράκλειο θα αγωνιστεί απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» χωρίς τον τραυματία Αποστολίδη και τον ανέτοιμο Θεοδωράκη.

Παράλληλα προέκυψε απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο έμεινε εκτός αποστολής, εν αντιθέσει με τους Βίλα και Νίκιτς που συμπεριλήφθηκαν σε αυτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη, την οποία και αποτελούν οι: Αθανασόπουλος, Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Κούρος, Βέρτζος, Ιωάννου, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ινάσιο, Νίκιτς, Λινάρδος, Ζορμπάς, Κρητικός Νίκ., Μότα, Γεωργακόπουλος, Τουράμ, Σιατραβάνης, Βίλα και Κόντος.

ΠΗΓΗ: SDNA