ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χρ. Μπούκας: Ρουφιανο-μηχανές αριστερού χαφιεδισμού!Χρ. Μπούκας: Ρουφιανο-μηχανές αριστερού χαφιεδισμού!

Καταγγελτικό κείμενο του Προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών, Χρ. Μπούλκα με αφορμή την τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο νοσοκομείο του νησιού.

Αναλυτικά το κείμενο:

Αξονικό δεν έχουμε, γιατρούς δεν έχουμε, νοσηλευτές δεν έχουμε…
Μας «θωρακίζουν» όμως με αριστερές ρουφιανο-μηχανές.
Τι άλλο, επιτέλους, θέλετε ω Κερκυραίοι;

Το μάθατε; Το Νοσοκομείο «θωρακίζεται»! Βάζουν ρουφιανο-μηχανές παρακολούθησης.
Παλιότερα, επί αλήστου διοίκησης της Δεξιάς, είχαν εγκατασταθεί κάμερες παρακολούθησης των εισερχομένων και εξερχομένων πολιτών στο παλαιό Νοσοκομείο..
Είχε ζητηθεί άδεια από κάποια «ανεξάρτητη αρχή» με το αιτιολογικό ότι είχαν κλέψει έναν τενεκέ λάδι (έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε) από το υπόγειο που ήταν τα μαγειρεία.
Τι και αν δεν είχε αποδειχθεί τίποτα. Οι κάμερες παρακολούθησης στην ταράτσα του Νοσοκομείου με την τηλεόραση παρακολούθησης στο γραφείο του Διοικητή!

Τότε τους κράξαμε, τους καταγγείλαμε, προσφύγαμε στην «ανεξάρτητη αρχή» και οι κάμερες, ξέρετε αυτά τα χαφιέδικα εργαλεία παρακολούθησης της ιδιωτικής μας ζωής, ξηλώθηκαν σιωπηλά. Ποιος πλήρωσε τα λεφτά; Μα εμείς όλοι φυσικά!
Θα μου πείτε, αυτή είναι η Δεξιά. Η Αριστερά τους καταγγέλλει διαχρονικά για εγκατάσταση ενός κράτους μαυραγοριτών και χαφιέδων (μετεμφυλιο-κομματικό κράτος, υπόθεση Λαμπράκη και δεν συμμαζεύεται).

Οι σημερινοί Υπουργοί Υγείας, κ.κ. Ξανθός και Πολάκης, με θητεία στον «αριστερό» συνδικαλισμό, ύψωναν το αριστερό χέρι με γροθιά και κουνούσαν την σημαία της αριστεροσύνης σε παρόμοια γεγονότα.

Τώρα, πού να τρέχουν στους δρόμους με βροχή, αφήνοντας τις «αριστερές» δερμάτινες χουμπωτές υπουργικές καρέκλες τους. Ήρθε η «αριστερά» στην εξουσία αυτοπροσώπως.
Τώρα, αντί για το αριστερό χέρι με γροθιά, υψώνουν ρουφιανο-μηχανές παρακολούθησης στα Νοσοκομεία, όπως το δικό μας,

Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά για τους κακόβουλους: ετούτες οι ρουφιανο-μηχανές είναι αριστερές, δεν είναι της επάρατης Δεξιάς.

Είναι για το καλό μας, ο χαφιεδισμός! Να μην πάθουμε τίποτα.
Και από κοντά και ηλεκτρονικά μέσα: «Με κάμερες ασφαλείας θωρακίζεται το Νοσοκομείο Κέρκυρας». Ντροπή και αίσχος!

Αξονικό Τομογράφο δεν έχουμε, γιατρούς δεν έχουμε, νοσηλευτές δεν έχουμε, ΕΚΑΒ δεν έχουμε, ΠΕΣΥ δεν έχουμε… Μας πήραν και τα σώβρακα!

Μας φέρνουν όμως ρουφιανο-μηχανές για να «θωρακίσουν» το Νοσοκομείο.
Μας παρακολουθούν και μας καταγράφουν. Για το καλό μας!

Την είδηση, την προτείνουμε σαν υποψήφια είδηση της χρονιάς με έπαθλο της ανοιχτής αριστερής παλάμης.

Σιγά μην κάτσουμε έτσι. Θα υπερασπιστούμε την ελευθερία και τα ατομικά δικαιώματα των εργαζομένων και όλων των πολιτών.

Θα επανέλθουμε, όσες φορές και αν χρειαστεί, για να τους εξευτελίσουμε πατόκορφα, μέχρι να θωρακίσουμε τις δικές μας ζωές και να ξεθωρακίσουμε το Νοσοκομείο από τις ρουφιανο-μηχανές του «αριστερού» χαφιεδισμού!