ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μολότοφ στο αυτοκίνητο του αντιδημάρχου Νότιας Κέρκυρας Α. Ασπιώτη - Δηλώσεις Δημάρχου

Μολότοφ στο αυτοκίνητο του αντιδημάρχου Νότιας Κέρκυρας Α. Ασπιώτη - Δηλώσεις Δημάρχου


Γύρω στις πέντε τα ξημερώματα της Παρασκευής, άγνωστοι έριξαν δύο μολότοφ στο σπίτι του Αντιδημάρχου Νότιας Κέρκυρας Αλέκου Ασπιώτη στους Αργυράδες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μια μολότοφ έπεσε πάνω στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του κ. Ασπιώτη σπάζοντας το τζάμι με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά το εσωτερικό του.

Ο ίδιος έτρεξε και έσβησε την φωτιά πριν επεκταθεί.
Το γεγονός κατήγγειλε σήμερα το πρωί ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης. Στο σημείο του συμβάντος έχει μεταβεί η Σήμανση της Αστυνομίας.

 Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος της Κέρκυρας σε γραπτή δήλωση του «το επεισόδιο αυτό, που από τύχη δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, αποτελεί  ακόμη μια παράνομη και προκλητική ενέργεια που προστίθεται στην αλυσίδα ανάλογων ενεργειών που εκδηλώνονται στη νότια Κέρκυρα. Ως Δήμαρχος της Κέρκυρας, καταγγέλλω ακόμη μια φορά τέτοιου είδους φαινόμενα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια δημοτικών συμβούλων και δημοτών της Κέρκυρας και κάνω έκκληση στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να προστατεύσουν τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα μας. Καλώ όλους να αναλογιστούμε, ο καθένας από τη θέση του, την κρισιμότητα της κατάστασης και να βάλουμε τέλος στα επικίνδυνα φαινόμενα που εκδηλώνονται στο νησί μας. Αν συνεχιστούν, θα θρηνήσουμε θύματα».

ΠΗΓΗ: Στοιχεία από ρεπορτάζ ert.gr