ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι ευχές του προέδρου του Κρόνου και οι … μεταγραφές!Οι ευχές του προέδρου του Κρόνου και οι … μεταγραφές!

Πέντε χρόνια στον Κρόνο ο διοικητικός του ηγέτης Γιάννης Καραϊσαρλής συνηθίζει μαζί με τις ευχές για τις γιορτές να κάνει και σημαντικές μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Όλοι αναγνωρίζουν όχι μόνο στο νησί, αλλά σε όλη την Ελλάδα ότι ο Γιάννης Καραϊσαρλής κάνει τα αδύνατα δυνατά κάθε χρόνο για να βρίσκεται ο Κρόνος πάντα ψηλά. Ανέλαβε μια ομάδα που κατρακυλούσε στα τελευταία σκαλοπάτια της Α ΕΠΣΚ πριν από πέντε χρόνια και κατάφερε να την ανεβάσει και να υλοποιήσει το τρίχρονο πλάνο που προέβλεπε άνοδο στη Γ΄ Εθνική διαφημίζοντας τις Αργυράδες και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Έκανε τον Κρόνο ανίκητο - χάνει … μια φορά τον χρόνο! - και συλλέκτη τίτλων!

Σαν τον Άη Βασίλη φέρνει στο τσουβάλι του και φέτος τις μεταγραφές. Πόσες; Όσες έχει ανάγκη η ομάδα για να είναι ψηλά. Τις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρώτο σημαντικό δίδυμο και έπεται συνέχεια…
Την Πέμπτη σε οικογενειακό κλίμα όλη η ομάδα γιόρτασε στο φιλόξενο Κατώι σε πολύ καλό κλίμα ανταλλάσσοντας ευχές και στέλνοντας ευχές σε όλο τον κόσμο για Καλή χρονιά.


Οι ευχές του Γ. Καραϊσαρλή μέσω του argyrades.gr

«Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, ειρήνη και, κυρίως, ανθρωπιά. Το 2018 ήταν για την ομάδα μας όχι μόνο η χρονιά που γιορτάσαμε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, αλλά και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της που ήταν η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. Δε σταματάμε εδώ. Το 2019 όλοι μαζί, Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι σαν μια οικογένεια,  να προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα μας πιο ψηλά,  να την καμαρώνουμε σε κάθε αγώνα και να πετύχουμε τους στόχους μας!»