ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και ο Φάνης Γκέκας στον φιλανθρωπικό αγώνα!Και ο Φάνης Γκέκας στον φιλανθρωπικό αγώνα!

Ένας διεθνής ποδοσφαιριστής καταξιωμένος όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη με στενούς δεσμούς με την Κέρκυρα θα συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα στο Κανόνι αύριο Κυριακή  μεταξύ ΑΟ Κέρκυρα – Επίλεκτων. Στις 3 μμ.

Πρόκειται για τον Φάνη Γκέκα τον οποίο ευχαριστεί δημόσια ο πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών και προπονητής του Κρόνου Γ.. Χονδρογιάννης που αύριο θα κοουτσάρει την ομάδα των Επιλέκτων. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν αποκλειστικά για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών μέλους του ΔΣ και Διαιτητή της Ένωσης. 

Στον αγώνα θα παραταχθεί η ομάδα της ΠΑΕ Κέρκυρας και από την άλλη μια ομάδα επίλεκτων που θα κοουτσάρει ο πρόεδρος του Συνδέσμου των Προπονητών Ποδοσφαίρου, Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος ζήτησε από κάθε ομάδα να στείλει έναν ποδοσφαιριστή για να εκπροσωπήσει το σωματείο στον αγώνα. 

Η ανάρτηση του Γ. Χονδρογιάννη

Και ένας πολύ μεγάλος Έλληνας αθλητής ο ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ θα συμμετέχει αύριο στο παιγνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό που γίνεται στις 15 00 στο αθλητικό κέντρο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στο κανόνι. ΘΕΟΦΑΝΗ σ΄ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου !
Να είσαι καλά πάντα εσύ και η οικογένεια σου !