ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σταθερά στην κορυφή ο Φαίαξ Μαραθιά 1 -0 τον ΠΑΟΚΣταθερά στην κορυφή ο Φαίαξ Μαραθιά 1 -0 τον ΠΑΟΚ

Πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 1 – 0 νίκησε ο Φαίαξ τον ιστορικό ΠΑΟΚ Κορακιάνας, τη μοναδική ομάδα που τον φρέναρε με την ισοπαλία του Α΄ Γύρου. Ενδιαφέρων ο χθεσινός (Κυριακή 27/1) στο γήπεδο Περιβολίου με τον Φαίακα να έχει την υπεροχή και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χρ. Νικομάνης με κεφαλιά αξιοποιώντας το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γούναρης στο 51΄.

Στο Α΄ ημίχρονο ο Φαίαξ είχε ευκαιρίες με τους Αρ. Νικομάνη στο 20΄, τον Ν. Σαγιά στο 23΄. Και στις δυο περιπτώσεις ο Καλούδης πραγματοποίησε εξαιρετικές  αποκρούσεις. Ο Ν. Σαγιάς στο 35΄με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ και στο 39΄ο Δ. Νικομάνης έχασε ευκαιρία για να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βλάχο στο 43΄, αλλά ο Μακαντάνης απόκρουσε.

Στο 51΄διαμορφώθηκε το τελικό 1 – 0 από τον Χρ.Νικομάνη, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν τη πιο σημαντική ευκαιρία με τον Αρ. Νικομάνη.

Διαιτησία: Α. Βλάσσης, Ίσερης, Κυπριώτης

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Κοσμάς, Χρ. Νικομάνης, Βλάσσης, Μ. Σαγιάς, Αρ. Νικομάνης, Ν. Σαγιάς, Μπότσης, Κ. Γούναρης, Μπράτος. Έπαιξαν και οι: Β. Νικομάνης, Ίσερης, Α. Γούναρης, Καστρινός.

ΠΑΟΚ (Αναστασόπουλος) Ι. Καλούδης, Β. Καλούδης, Σαββανής, Γουλιαρμής, Μεταλληνός, Χαϊτίνης, Σπίγγος, Νίνος, Βλάχος, Φωτεινός, Σκούρας. Έπαιξαν και οι: Χαρτοφύλακας, Αλεξίου, Αγάθος, Καλιακμάνης.