ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κλειστά τα φαρμακεία της Κέρκυρας την Τρίτη 15/01 στη μνήμη του Θ. Καλαντζή


Κλειστά τα φαρμακεία της Κέρκυρας την Τρίτη 15/01 στη μνήμη του Θ. Καλαντζή


 Κλειστά θα είναι τα φαρμακεία της Κέρκυρας την Τρίτη 15/01 στη μνήμη του Θ. Καλαντζή
Την Τρίτη 15/1 τα φαρμακεία του νησιού θα παραμείνουν κλειστά από τις 16:00 έως τη λήξη του ωραρίου, τιμώντας τη μνήμη του συναδέλφου τους φαρμακοποιού Θόδωρου Καλατζη, ο οποίος  έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο κόσμος θα μπορεί να εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα τα οποία θα είναι τρία μέσα στο κέντρο της πόλης ( δύο και ένα επιπλέον που πρόσθεσε ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Κέρκυρας).

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Γεννήθηκε στο Σάσαρι της Ιταλίας το 1960 από Κερκυραίους γονείς και σπούδασε φαρμακοποιός στη Φαρμακευτική Σχολή της Ρώμης. Στην οικογένεια του τένις εντάχθηκε από παιδί ως αθλητής και στη συνέχεια ως πρόεδρος του ιδρυτικού σωματείου-μέλους της Ε.Φ.Ο.Α, Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας από το 1998 έως και χθες. Η αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς του ήρθε και από τη διεθνή κοινότητα του τένις όταν το 2016 εκλέχθηκε μέλος της Επιτροπής επαγγελματικού τένις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε: «Εκ μέρους του Δ.Σ., των Ενώσεων της Ε.Φ.Ο.Α, των σωματείων-μελών, των αθλητών/αθλητριών και ολόκληρης της οικογένειας του τένις καταθέτω τη βαθιά θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας Θόδωρου. Από χθες το τένις είναι φτωχότερο και η Κέρκυρα φτωχότερη, γιατί έχασαν έναν ικανό, έντιμο και πιστό υποστηρικτή τους. Για εμάς ο Θόδωρος παραμείνει ζωντανός, με το καθαρό γέλιο του, δίνοντας μοναδικά παραδείγματα προσφοράς και φιλίας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φλε Θόδωρε. Σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου».

Η κηδεία του Θόδωρου Καλαντζή θα γίνει την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 16:00 στο Α΄ Νεκροταφείο Κέρκυρας. Η Ε.Φ.Ο.Α. αντί στεφάνου θα καταθέσει στη μνήμη του το ποσό των 100 ευρώ στο «Αδελφάτο Πτωχοκομείο-Γηροκομείο» Κέρκυρας, καθώς ο εκλιπών ήταν μέλος του Δ.Σ.

Για την καταλυτική συμβολή του στην ανάληψη και διοργάνωση επί 20 έτη του Διεθνούς Πρωταθλήματος, που μετρά στην παγκόσμια κατάταξη U18 ITF Corfu Cup, το Δ.Σ της ΕΦΟΑ από κοινού με το Δ.Σ του Ο.Α.Κ. θα προτείνουν στη Διεθνή Ομοσπονδία τη μετονομασία του Πρωταθλήματος σε ITF Corfu Cup «Θόδωρος Καλαντζής».