ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στο ρελαντί ο Κρόνος 2 – 0 τον Μακεδονικό Σιάτιστας και στη 2η θέση Στο ρελαντί ο Κρόνος 2 – 0 τον Μακεδονικό Σιάτιστας και στη 2η θέση

Μετά από δυο αποτυχημένα αποτελέσματα ο Κρόνος επέστρεψε στις νίκες, αφού επιβλήθηκε με 2 – 0 του Μακεδονικού Σιάτιστας και επέστρεψε στη 2η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος τις ήττες του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου Μακεδονικού Φούφα και Αχέροντα Καναλακίου, αν και εκκρεμούν εξ αναβολής αγώνες που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 30 Γενάρη. Βρίσκεται σε απόσταση 2 βαθμών από τον Ναυπακτιακό που πέτυχε τη νίκη της ημέρας στην Καστοριά. 

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση o Κρόνος έφτασε στη νίκη σε ένα τρίλεπτο με τα γκολ των Χαρτσιά στο 36΄και Ντερτιλή στο 38΄. Δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Σπαχίου, Κατσιαμήτα, Χαρτσιά, Κάνεφ.

Η σύνθεση του KΡΟΝΟΥ (Γ.Χονδρογιάννης): Τριαντάφυλλος, Πουλημένος, Ανυφαντής, Ντερτιλής, Αχείμαστος, Ντατίδης, Χαρτσιάς, Χατζηδημητρίου, Κάνεφ, Κοιλιάρας, Μουζακίτης. Αλλαγές: Βλάσσης, Σπαχίου,Κατσιαμήτας, Λάμπογλου.

Η ΑΕ Λευκίμμης ξεκούραστα πήρε τους τρεις βαθμούς από την Φλωριάδα που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό ότι 8 ομάδες βρίσκονται βαθμολογικάκοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

 Η 16η αγωνιστική

Θεσπρωτός-Μακεδονικός Φούφας 1-0

Τηλυκράτης-Αχέρων Καναλακίου 2-0

Κρόνος Αργυράδων- Μακεδονικός Σιάτιστας 2-0

Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας-Ναυπακτιακός Αστέρας 0-1

Θρίαμβος Σερβιανών- Σούλι Παραμυθιάς 0-0

ΑΕ Λευκίμμης-Φλωριάδα 3-0 (α.α.)

Ρεπό: Γρεβενά Αεράτα

Η βαθμολογία (16 αγ)

Ναυπακτιακός Αστέρας 29

Κρόνος Αργυράδων 27

Μακεδονικός Φούφας 27 (15 αγ)

Σούλι Παραμυθιάς 26

Θεσπρωτός 26
Αχέρων Καναλακίου 26

ΑΕ Λευκίμμης 25 (15 αγ)

Τηλυκράτης 24

Αχέρων Καναλακίου 23

Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας 17

Θρίαμβος Σερβιανών 17 (15 αγ)

Μακεδονικός Σιάτιστας 8

Γρεβενά Αεράτα 2

ΑΟ Φλωριάδας  αποχώρησε