ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διαφωνούν και για την κηδεία της άτυχης 28χρονης Αγγελίνας


Διαφωνούν και για την κηδεία της άτυχης 28χρονης Αγγελίνας

Το λόγο τώρα έχουν οι δικηγόροι σε ότι αφορά το απεχθές έγκλημα που διαδραματίστηκε στην Αλεπού Κέρκυρας. Ο πατέρας και καθ΄ομολογία δολοφόνος που σκότωσε και έθαψε την κόρη του στον κήπο είναι προφυλακισμένος ενώ η μητέρα εμφανίστηκε δια της δικηγόρου της.
Σε αυτήν την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο έχουν σημασία οι λεπτομέρειες αφού έμπειροι και πανελλαδικά γνωστοί δικηγόροι κάθε πλευράς χειρίζονται τη συνέχεια.
Το πιο πρόσφατο ερώτημα που ετέθη από μέσα ενημέρωσης είναι τι θα απογίνει η σωρός της 28χρονης. Μάλιστα δημοσιεύτηκε και μια δήλωση της ιατροδικαστή της κας Κούση ότι η σωρός είναι στα αζήτητα και επίσης δημοσιεύτηκε η προθυμία κερκυραϊκού γραφείου τελετών ότι προτίθεται να εκτελέσει την κηδεία χωρίς αμοιβή. Η έκπληξη ήταν προφανής.

Συναντήσαμε το βράδυ της Κυριακής την δικηγόρο της μητέρας, Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία δεν πίστευε ότι υπάρχει τέτοια δήλωση από την ιατροδικαστή διότι όπως μας είπε έχει επανειλημμένα μιλήσει μαζί της. Μας δηλώνει ότι η πρόθεση εκ μέρους της πλευράς της μητέρας είναι σαφής. Η σωρός θα μεταφερθεί στην Αλβανία και θα παραδοθεί στη μητέρα, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη από το νόμο προδικασία.

Όμως ο πατέρας από την πλευρά του, σύμφωνα με το δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα, διεκδικεί επίσης τη σωρό, αντιτίθεται στο αίτημα της μεταφοράς της σωρού στην Αλβανία και απευθύνει έκκληση στο Δήμο Κέρκυρας να κηδέψει την κόρη του δημοτική δαπάνη. Τη δήλωση αυτή έκανε ο κος Νουλέζας το Σάββατο αμέσως μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του δράστη. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα, ο δράστης θεωρεί υποκριτικό το ενδιαφέρον της μητέρας σήμερα όταν αυτή δεν ήρθε ούτε μια φορά να δει το παιδί της το προηγούμενο διάστημα.

Όταν θέσαμε το ερώτημα στην δικηγόρο της μητέρας εξοργίστηκε και είπε ότι «ο πατέρας που είναι ο ίδιος ο δολοφόνος και που έθαψε το παιδί του στον κήπο του σπιτιού, να μην ξεχάσουμε και την στοιχειώδη ανθρωπιά μας, να έρχεται εκ των υστέρων και να αιτείται για το που θα γίνει η ταφή».

Η κυρία Παναγοπούλου διαψεύδει επίσης τα δημοσιεύματα που θέλουν να αιτείται νέας ιατροδικαστικής εξέτασης για την διερεύνηση πιθανού σεξουαλικού εγκλήματος όπως επίσης διαψεύδει και τα δημοσιεύματα που την φέρουν να έχει κάνει αίτημα για δεύτερη αναπαράσταση του εγκλήματος.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του πατέρα διαμορφώνει την υπερασπιστική του γραμμή στην κατεύθυνση της απαλλαγής του πελάτη του από κάθε ρατσιστικού χαρακτήρα υποψία, καθώς και από κάθε υποψία προγενέστερης άσκησης βίας. Κινείται στη βάση της «προσωρινής αν υπαίτιας διατάραξης των ψυχικών και πνευματικών λειτουργιών» και ζητά ψυχιατρική εξέταση για τον πελάτη του, στη βάση της προηγούμενης καλής συμπεριφοράς του ως γονιός .

ΠΗΓΗ: ert.gr