ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τεσσάρα εκτός ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου επί του Ατρομήτου Άφρας (4-2)Τεσσάρα εκτός ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου επί του Ατρομήτου Άφρας (4-2)

Αν και νεοφώτιστος στην Α΄ ΕΠΣΚ ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου με τεχνικό ηγέτη τον Κ. Καλούδη πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και με τη σημερινή νίκη στο Κοντόκαλι επί του Ατρόμητου Άφρας σταθεροποιείται στην 4η θέση σε απόσταση αναπνοής από την 3η αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Η σημερινή νίκη είχε την υπογραφή του Α. Μίαρη που πέτυχε χατ – τρικ, ενώ χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι σημειώθηκαν τέσσερα γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λέπτο.

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα και πριν συμπληρωθεί το 1΄ο Α. Ασπιώτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ πέτυχε το 1- 0 για τον Ατρόμητο.
Απάντηση στο 3΄με τον Α. Μίαρη με πλασέ μετά από συνδυασμό με τον Κουλούρη και 1 – 1. Ο ίδιος παίκτης αξιοποιεί με ψηλοκρεμαστό πλασέ την ασίστ του Θρασύβουλου και 1 – 2 μόλις στο 7΄. Ολοκληρώνει το χατ τρικ ο Α. Μίαρης στο 13’ με πανομοιότυπο τρόπο μετά από πάσα του Κουλούρη διαμορφώνοντας το 1 – 3. Σπουδαίο ρεκόρ τρία γκολ σε 10 λεπτά από τον ίδιο παίκτη!

Ο Ρίγγας στην εκπνοή του Α΄ ημιχρόνου (45΄) με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμορφώνει το 2 – 3 που ήταν και το αποτέλεσμα του Α΄ ημιχρόνου.

Στο 65΄ο Κουλούρης αξιοποίησε τον έξοχο συνδυασμό Μαράι – Χαντάι και έγραψε το τελικό 2 – 4. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα μειώθηκε.

Ο Κεραυνός εκτός από τα τέσσερα γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες, όπως με τον Χαντάι, αλλά και με τον Ε. Καλούδη που αν και έχει περάσει τα 40 εξακολουθεί να παίζει και να αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους.

Μια πολύτιμη και δίκαιη νίκη για τον Κεραυνό.

Διαιτησία: Διαβάτης, Ίσερης, Σερίφης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ (Αραβανής): Παγκάνο, Κροκίδης, Τσέκας, Παρασκευάς, Πανάρετος, Ασπιώτης, Α. Α. Ασπιώτης, Βασιλειάδης, Ζώτος, Ρίγγας, Πηγής. Έπαιξαν και οι: Αραβανής, Μαγουλάς, Βραδής.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Κ. Καλούδης): Τσουκιάς, Γ. Μίαρης, Καλησπεράτης, Ε. Καλούδης, Χ. Μίαρης, Μαράι, Α. Μίαρης, Ρικάς, Θρ. Καλούδης, Χαντάι, Κουλούρης. Έπαιξαν και οι: Ν. Δημουλής, Τάσσης, Μηνάς, Ν.Ρέβης.