ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκη με ανατροπή η Αναγέννηση 4 – 3 τη Βολίδα εκτός


 
Φωτό Αρχείου


Νίκη με ανατροπή η Αναγέννηση 4 – 3 τη Βολίδα εκτός

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε χθες, Σάββατο 19/1, στο γήπεδο Καστελλάνων η Αναγέννηση Περιβολίου επί της γηπεδούχου Βολίδας με 4 -3 αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο δεκάλεπτο με 2 -0.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχής ο αγώνας έμοιαζε με αγώνα πόλο και είχε και ανάλογο σκορ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με τον Σπίνουλα πέτυχαν στο 5΄να προηγηθούν με 1 – 0. Ο Α. Σουπιώνης στο 10΄ έγραψε το 2 – 0 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στη Βολίδα. Ωστόσο η Αναγέννηση ανέβηκε και κατάφερε με τον Μαραβελάκη στο 30΄που αξιοποίησε την πάσα του Γ. Μίαρη (Καρσελά) να μειώσει σε 2 – 1. Λίγο πριν τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου, στο 40΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μίτσουλη σε 2 – 2.

Χωρίς μεγάλες φάσεις το μεγαλύτερο διάστημα του Β΄ ημιχρόνου, όμως στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο μπήκαν τρία γκολ. Περίπου στο 80΄ο Μίτσουλης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 2 – 3. Ο Π. Νικομάνης στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας του αγώνα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ διαμορφώνοντας το 2 – 4. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με αποτέλεσμα την αποβολή του Β. Νάου του τερματοφύλακα της Αναγέννησησς και ενός παίκτη των γηπεδούχων. Ο Αρμενιάκος εκτελώντας το πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 4.

Διατησία: Κάντας, Βραδής, Μουζακίτης

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΙΔΑ: (Σκιαδόπουλος) Γκόγκας, Ντ. Ταμπάκου, Γ. Πάγκαλης, Τσιριγκάκης, Χ. Πάγκαλης, Σπίνουλας, Δ. Ταμπάκου, Α. Σουπιώνης, Α. Σουπιώνης, Ι. Πάγκαλης, Αρμενιάκος. Έπαιξαν και οι: Μακαντάνης, Α. Σπίμουλας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Ι. Κουρής) Β. Νάος, Γιαννακόπουλος, Βάρθης, Κ. Βλάσσης, Μαραβελάκης, Π. Νικομάνης, Θ. Μίαρης, Γ.Μίαρης (Καρσελά), Μίτσουλης, Γ. Νικομάνης, Σουλάνης. Έπαιξαν και οι: Μαράι, Γ. Μίαρης, Σπ.Βλάσσης