ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

4Άστερος ο Πετριτής στη μονομαχία των Αστέρων4Άστερος ο Πετριτής στη μονομαχία των Αστέρων  

Έλαμψε ο Αστέρας σήμερα (Σάββατο 5/1) το απόγευμα στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών. Η ομάδα του Πετριτή πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνισε νίκησε με 4 – 1 τον γηπεδούχο Αστέρα Λιαπάδων που είχε και ελλείψεις, αλλά έπαιξε ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες.  

Στο 22΄ο Δ. Στούπας άνοιξε τον δρόμο της νίκης γράφοντας το  0 - 1. Ο Πολύζος έβαλε τα θεμέλια της νίκης στο 35΄διαμορφώντας το 0 – 2. Ενδιάμεσα αξιόλογη φάση το δοκάρι με τον Δ. Ίσερη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με Μάμαλο και τους αδελφούς Ίσερη.

Δυνατά μπήκε και στο Β΄ ημίχρονο ο Αστέρας Πετριτή με τον Δ. Στούπα μεγάλο πρωταγωνιστή, αφού ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 70΄διαμορφώνοντας το 0 – 3, ενώ έχασε και πέναλτι. Οι γηπεδούχοι με σουτ του Λέσι έξω από την περιοχή μείωσαν σε 1 – 3 στο 75΄. Ο Μάμαλος  διαμόρφωσε το τελικό 1 – 4. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με Μποζίκη και Γκερέκο.

Διαιτητής του αγώνα ο Κ. Τόμπρος

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ: (Σ. Σιδερόπουλος) Αυλωνίτης, Σκολαρίκης, Στ. Κατσαρός, Ν. Κατσαρός, Β. Κατσαρός, Κολυτάς, Γκερέκος, Λέσι, Μεταλληνός, Κωνστάντης, Γ. Μποζίκης. Έπαιξαν και οι: Μάζης, Πουλής, Καλαϊτζίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Πολύζος, Μηνάς, Α. Ίσερης, Γαρδικιώτης, Κούμπους, Δ. Ίσερης, Μάμαλος, Γεωργοπάλης, Δ. Στούπας. Έπαιξαν και οι: Καλούδης, Σπ. Στούπας, Πελάης