ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκη με 5 – 3 για τον Φαίακα Μαραθιά


Νίκη με 5 – 3 για τον Φαίακα Μαραθιά

Συνεχίζει την προέλαση στην κορυφή της Β΄ΕΠΣΚ ο Φαίαξ Μαραθιά με επίθεση – πολυβόλο. Σήμερα το πρωϊ πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το 5 – 3 - και με ουκ ολίγες απουσίες - νίκησε τον Αστέρα Σπαρτύλα στο γήπεδο του Περιβολίου δημιουργώντας ένα εξαιρετικό ρεκόρ με 12 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία.

Φορτσάτος ο Φαίαξ προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 2 – 0 με γκολ του Αρ. Νικομάνη στο 5΄και του Γκίνη στο 8΄.
Στο 17΄ο Βλάσσης (Τσιρίλο) ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 23΄ο Μπασιάς εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Φαίακα και μειώνει σε 3 – 1.

 Στο 32΄ο Κ. Γούναρης πετυχαίνει το 4 – 1 και ο Γκίνης σκοράρε ξανά στο 34΄διαμορφώνοντας το 5 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Ο Φαίαξ έχασε ευκαιρίες με τους Αρ. Νικομάνη, Γκίνη και Κ. Γούναρη.

Στην αρχή του Β΄ ημιχρόνου, στο 48΄ο Ι. Δόικας μείωσε σε 5 – 2. Στο 75΄με έξοχη εκτέλεση φάουλ ο Μπασιάς πέυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 5 – 3.

Αρ. Νικομάνης, Καββαδίας και Κοσμάς δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Διαιτησία: Μίαρης, Μπαμπούλης, Καρύδης

Οι συνθέσεις:

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Ρώσσης, Γεωργοπάλης, Κοσμάς, Χρ. Νικομάνης, Γκίνης, Αλαμάνος, Αρ. Νικομα΄νης, Μ. Σαγιάς, Κ. Γούναρης, Βλάσσης, Καββαδίας. Έπαιξαν και οι: Δ. Νικομάνης, Ι. Νικομάνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΠΑΡΤΥΛΑ: Κοσμάς, Δοϊτσίνης, Στέλιος, Κούκουρας, Γεωργίου, Σταματάκης, Κόκορης, Μπασιάς, Ι. Δόικας, Καραϊσκος, Μαυρωνάς. Επαιξε και ο Κ. Δόικας.