ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

6σφαιρος Φαίαξ Μαραθιά!6σφαιρος Φαίαξ Μαραθιά!

Καταιγιστικός ο Φαίαξ Μαραθιά στον χθεσινό (Κυριακή 20/1) αγώνα στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών με τον γηπεδούχο Αετό Αγίου Αθανασίου. Μέχρι το 18΄είχε πετύχει τέσσερα  γκολ!
Στην πρώτη κιόλας φάση στο 33ο δευτερόλεπτο ο Κ. Γούναρης το 0 – 1. Στο 6΄ ο Μπότσης 0 – 2.  Ο Κοσμάς στο 14΄ γράφει το 0 – 3 και στο 18΄Ο Κ. Γούναρης διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα διαμορφώνοντας το 0 – 4. Ο Μπράτος στο 30΄ πετυχαίνει το 0 – 5 που ήταν το σκορ του Α΄ ημιχρόνου.

Στο 54΄ο Φαίαξ πετυχαίνει το 0 – 6 με τον Α. Γούναρη και χαμηλώνει τον ρυθμό. Ο Κορωνάκης πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 6.

Στα αξιοσημείωτα το δοκάρι του Α. Γούναρη στο 75΄.

Διαιτησία: Διαβάτης, Σερίφης, Γκόγκας.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: (Βασιλάκης) Κοντογιώργης, Προβατάς, Βρανάς, Μαρτίνος, Σαββανής, Μαρτζούκος, Κορωνάκης, Κορακιανίτης, Αγαπητός, Κωστελέτος, Αυλωνίτης.


ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Κοσμάς, Χρ. Νικομάνης, Ι. Βλάσσης, Αλαμάνος, Αρ. Νικομάνης, Μ. Σαγιάς, Μπότσης, Κ. Γούναρης, Μπράτος. Έπαιξαν και οι: Β. Νικομάνης, Α. Γούναρης, Καστρινός, Καββαδίας.