ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 8χρονης που σκοτώθηκε στην Κέρκυρα – «Δεν πρόλαβα ούτε να τη χαιρετήσω»


Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 8χρονης που σκοτώθηκε στην Κέρκυρα – «Δεν πρόλαβα ούτε να τη χαιρετήσω»
  • Συντετριμμένη η μητέρα της 8χρονης  Άννας Μαρίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κέρκυρα μιλάει με σπαρακτικά λόγια
  • «Νομίζω ότι βλέπω όνειρο. Δεν πρόλαβα ούτε να τη χαιρετήσω. Ήταν η μικρή μου κόρη, την έβλεπα και έπαιρνα ζωή», είπε με δάκρυα στα μάτια
Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα με το τραγικό τροχαίο που έγινε το πρωί της Τετάρτης στην Κέρκυρα με θύμα μια 8χρονη που παρασύρθηκε από δυο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.
Συντετριμμένη η μητέρα της 8χρονης  Άννας Μαρίας, που ήταν με την μαζί της την ώρα που σκοτώθηκε, άνοιξε το σπίτι της και μίλησε στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Έδειξε το δωμάτιο της άτυχης μικρούλας και με δάκρυα στα μάτια, μοιράστηκε την τελευταία κουβέντα της, όσα έγιναν το μοιραίο πρωινό αλλά μίλησε και για το κοριτσάκι της που ήταν όπως είπε η αγάπη της…
«Το αγγελούδι μου έφυγε… Μου τον σκότωσαν. Το κρατούσα από το χέρι και ένα αυτοκίνητο ήρθε με ορμή από πίσω και μου το πήρε και το πέταξε ψηλά στον ουρανό. Δεν πρόλαβα να το σώσω. Δεν το περίμενα, δεν είχε φώτα ο δρόμος. Πήγα στη διαχωριστική γραμμή που έχει ο δρόμος και μου πήρε το παιδί μου το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από εμένα και πήρε το παιδί μου, το  σήκωσε ψηλά και το έστειλε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και μετά κάτω... Ήδη είχε πεθάνει το παιδί μου.  Νομίζω ότι βλέπω όνειρο. Δεν πρόλαβα ούτε να το χαιρετήσω. Ήταν η μικρή μου κόρη, την έβλεπα και έπαιρνα ζωή. Παντού πηγαίναμε μαζί και όλους τους αγαπούσε. Αυτός άνθρωπος που τη χτύπησε πρέπει να τιμωρηθεί. Να φτιαχτεί αυτός ο δρόμος να μην θρηνήσουμε και άλλα παιδιά…Να κάνουν κάτι σε αυτό το δρόμο.Μπορεί να μην είχε φώτα ο δρόμος, αλλά έπρεπε να κοιτάξει και όχι να τρέχει τόσο πολύ. Δεν τον συγχωρώ. Θα μπορούσε να είχε σκοτώσει και μένα. Μακάρι να είχε πάρει εμένα και όχι το αγγελούδι μου»  είπε με σπαρακτικά λόγια.
Δwww.altsantiri.gr