ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο ΑΟ Βασιλατίκων νικητής στο ντέρμπι των 9 γκολ!Ο ΑΟ Βασιλατίκων νικητής στο ντέρμπι των 9 γκολ!

Ο ΑΟ Βασιλατίκων νίκησε στο κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι στο γήπεδο Περιβολίου τον Κεραυνό Δραγωτινών με το χορταστικό 6 – 3. Σε ένα ανοικτό και πολύ επιθετικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, ο ΑΟΒ ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη.

Ο Κουτρούλης στο 15΄κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο Λειτούργης γράφοντας το 1 – 0. Στο 22΄ο Κόσσια διπλασιάζει τα τέρματα του ΑΟΒ και πετυχαίνει το 2 – 0.  Μειώνει σε 2 – 1 ο Κεραυνός στο 31΄με τον Χ. Βλάσση. Ο Άλμπαν διαμορφώνει το 3 – 1 που είναι και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου στο 40΄.

Στο Β΄ ημίχρονο και στο 51΄ ο Σαμοϊλης διευρύνει το προβάδισμα του ΑΟΒ σημειώνοντας το 4 – 1. Στο 64΄ο Ζερβός μειώνει για τους φιλοξενούμενους σε 4 – 2. Ο Κ. Νικομάνης το 5 – 2 στο 79΄. Στο 84΄ο Χ. Βλάσσης πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό γκολ γράφοντας το 5 – 3. Το τελικό 6 – 3 διαμόρφωσε ο Κ. Νικομάνης ζευγαρώνοντας τα τέρματά του.

Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δυο ομάδες, οι περισσότερες από τους γηπεδούχους.

Διαιτησία: Α. Βλάσσης, Δημητράς, Κυπριώτης.

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΒΩΝ (Λειτούργης) Χυσάι, Ν. Κουλούρης, Άλμπαν, Α. Κουλούρης, Κυπριώτης, Ι. Κουλούρης, Κόσσια, Λειτούργης, Κουτρούλης, Σαμοϊλης, Πλασκασοβίτης. Έπαιξαν και οι: Φωτεινός, Κ. Νικομάνης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ (Ανδρονικόπουλος) Σερπάνος, Σ. Κουλούρης, Φωτίκας, Δ. Καλούδης, Ανδρονικόπουλος, Γούναρης, Γ. Βλάσσης, Χ. Βλάσσης, Χρυσομάλλης, Στούπας, Θ. Βλάσσης. Έπαιξαν και οι: Ζερβός, Βλαχόπουλος.