ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και ο … Δίας φοβάται τον Κεραυνό! - ΒΙΝΤΕΟ
Και ο … Δίας φοβάται τον Κεραυνό! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου είχε τους κεραυνούς και ο Δίας αφοπλίστηκε. Σημαντική νίκη πέτυχε ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου χθες,  Σάββατο 5/1 επί του αξιόμαχου Δία Κασσιώπης με 2 – 0. Καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη για την ομάδα του Κ. Καλούδη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
Με αμυντικούς προσανατολισμούς οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στο Α΄ ημίχρονο που έληξε 0 – 0. Στο Β΄ ημίχρονο για μια ακόμα φορά ο Κουλούρης αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, αφού στο 55΄πέτυχε το 1 – 0. Στο 75΄ο Χαντάι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Στις πιο αξιόλογες φάσεις συμπεριλαμβάνονται η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουλούρη στο 70’  με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της εστίας του Δία και στο 91΄η εξαιρετική απόκρουση του Τσουκιά στο φάουλ που εκτέλεσε ο Μαυρωνάς.
Διαιτησία: Νικόπουλος, Μαργαρίτης, Κουλούρη

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ. Καλούδης) Τσουκιάς, Γ. Μίαρης, Καλησπεράτης, Ε. Καλούδης, Χ. Μίαρης, Μαράι, Τάσσσης, Ρικάς, Θρ. Καλούδης, Χαντάι, Μηνάς. Έπαιξαν και οι: Α.Μίαρης, Α. Δημουλής, Κουούρης, Λέσσης.


ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ Σαρακηνός, Σ. Πουλιάσης, Α. Πουλιάσης, Μαυρωνάς, Βουργίδης, Ζαφείρης, Κυριάκης, Τρύφωνας, Γρίβας, Φάσο, Σαλβάνος. Έπαιξαν και οι: Αράθυμος, Τριανταφύλλου
ΒΙΝΤΕΟ από το FACEΒΟΟΚ Κεραυνός Αγίου Νικολάου