ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το … τερμάτισε ο Γ. Καραϊσαρλής; - «Βόμβα» με Γιώργο Κόλλινς!
Το … τερμάτισε ο Γ. Καραϊσαρλής; - «Βόμβα» με Γιώργο Κόλλινς!

Το … τερμάτισε ο πρόεδρος των τίτλων, Γ. Καραϊσαρλής; Ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα» με Γιώργο Κόλλινς!
Δεν έχει όρια στην προσπάθειά του να ανεβάζει το Κρόνο στα ψηλά ο Γιάννης Καραϊσαρλής. Πραγματοποίησε την τρίτη σημαντική μεταγραφή. Μετά τον Αλ. Ντερτιλή και τον Τ. Κάνεφ έφερε στον Κρόνο έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό πρόκειται για τον αμυντικό χαφ Γιώργο Κόλλινς.

Βέβαια, όπως μας έλεγε και στην κλήρωση του προγράμματος της Γ΄ Εθνικής πρόεδρος ανταγωνιστικής του Κρόνου ομάδας που έχει … ρίξει πολύ χρήμα σε μεταγραφές, ξοδεύοντας πολλά περισσότερα, αλλά η ομάδα του βρίσκεται πίσω από τον Κρόνο, η αξία των ποδοσφαιριστών φαίνεται στο … χορτάρι.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ισχυροποιήσει την ομάδα με μεταγραφές από το πάνω ράφι.

O 30χρονος George Collins (14/6/1988) αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας όπως επίσης και του Οδυσσέα Αναγέννησης. Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές περιόδους ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού για το πρωτάθλημα της Football League και ήταν το αγαπημένο παιδί όλων των φιλάθλων. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν από τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς και τώρα μετακομίζει στις Αργυράδες. Ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο, εμπειρία  και φιλότιμο αναμένεται να προσφέρει πολλά στον Κρόνο

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζουν τον Γιώργο Κόλλινς (Collins) στην οικογένεια του Κρόνου Αργυράδων. Ευχόμαστε με τη σειρά μας στον Γιώργο υγεία
και κάθε προσωπική επιτυχία!
Ό, τι χτίζεται θέλει χρόνο και γερά θεμέλια!