ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Για τη μελέτη ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτωνΓια τη μελέτη ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων

Παρουσιάστηκε χθες, Παρασκευή 25/1, το πρωί, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου στην Κέρκυρα, από στελέχη της μελετητικής εταιρίας ΕΠΤΑ Α.Ε., η μελέτη του εργοστασίου ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων, όπως και η μελέτη αποκατάστασης των τριών κυττάρων στο Τεμπλόνι
Η παραπάνω μελέτη έχει κατατεθεί για χρηματοδότηση στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ και βρίσκεται σε Φάση αξιολόγησης. Το έργο προϋπολογισμού 32.750.000 και δυναμικότητας 35.000 τόνων, θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες από την υπογραφή την σύμβασης. 

Μετά τις ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους που ακολούθησαν, έγινε μια σύντομη παρουσίαση της μελέτης του έργου, αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Τεµπλονίου. Ένα έργο που χρηματοδοτείται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων επενδύσεων και βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης των προσφορών υποψηφίων αναδόχων.

Στην παρουσίαση, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Κώστα Νικολούζου και του Προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ, Σπύρου Ασπιώτη, παρέστησαν: Από τη πλευρά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,  ο  Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Χρήστος Μωραίτης  και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσουκας.   Η Πρόεδρος  του Δημοτικού Συµβουλίου κ. Μαρία Μουζακίτη, η  Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης«Κερκυραίων Δήμος» κ. Μερόπη Υδραίου, ο  Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κέρκυρα να Ζεις» κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, ο  Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Ραιδεστινός,  εκπρόσωποι  του Τ.Ε.Ε Κέρκυρας, και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, ο Πρόεδρος  της Ένωσης Ξενοδόχων , κ. Χαράλαμπος Βούλγαρης, ο Πρόεδρος  του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων , κ. Βασίλειος Καλούδης , ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων, κ. Περικλής Κατσαρός  και εκπρόσωπος του  Εμπορικού Συλλόγου.Επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καρύδης, Νόνη Μάστορα, Νίκος Κορακιανίτης και Αριστείδης Μπαλής. Παρέστησαν ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΠΗΓΗ: tornosnews