ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι «σκουπιδοφύλακες» - στοίχισαν 4 εκ ευρώ(!)- φεύγουν(;) – Τα σκουπίδια (τους) μένουν!Οι «σκουπιδοφύλακες» φεύγουν(;) – Τα σκουπίδια (τους) μένουν!
Η κυριακάτικη κινητοποίηση των κατοίκων της Λευκίμμης και ο καθαρισμός του χώρου γύρω από τον ΧΥΤΑ ανέδειξε και το πρόβλημα συσσώρευσης σκουπιδιών από τους άνδρες της αστυνομίας και των ΜΑΤ


Πολλές οι αναρτήσεις και οι φωτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Γράφει χαρακτηριστικά ένας φίλος: "Ένα οδοιπορικό στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στη χωματερή Λευκίμμης θα πείσει και τον πιο δύσπιστο ότι "οι σκουπιδοφυλακες" έχουν μετατρέψει την ευρύτερη περιοχή σ έναν απέραντο σκουπιδότοπο!! Παντού σκουπίδια ποτήρια καφέ, μπουκάλια πλαστικά και περιτυλίγματα κρουασάν!! Ντροπή και σ΄ αυτους που τα πετάνε αβίαστα όπου τους βολεύει, ντροπή και στους αξιωματικούς τους που ανέχονται αυτή την εικόνα!!

Εν τω μεταξύ αναβλήθηκε η σημερινή συνάντηση της ΠΟΑΣΥ με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη λόγω της συζήτησης στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης. Ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ επίκειται η απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων που είχε εξαγγείλει και υποσχεθεί η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη εδώ και δυο περίπου μήνες."

Εξωφρενικό και το ποσό για τη φύλαξη των σκουπιδιών που ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ!.