ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με σοβαρότητα και αισιοδοξία ο Κρόνος τον Θεσπρωτό – Η αποστολή και οι δηλώσεις του Γ. Χονδρογιάννη

Με σοβαρότητα και αισιοδοξία ο Κρόνος τον Θεσπρωτό – Η αποστολή και οι δηλώσεις του Γ. Χονδρογιάννη

Έφοδος κορυφής!

Έναρξη Β΄ γύρου και πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς εντός έδρας για τον Κρόνο που μετά τη μεγάλη νίκη στη Λευκάδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση με -1 βαθμό κάτι που δε θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του, πέντε αγώνες πριν,  όταν βρισκόταν στη μέση βαθμολογίας και σε μεγάλη απόσταση από την κορυφή. Σίγουρα ένας από τους ανθρώπους που το περίμενε και ας μην το δήλωνε κρατώντας χαμηλούς τόνους  είναι ο διοικητικός ηγέτης, ο πρόεδρος των τίτλων, ο Γιάννης Καραϊσαρλής που πίστευε και πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα που δημιούργησε και συνεχίζει να ενισχύει με ποιοτικούς παίκτες.
Επίσης ο προπονητή Γ. Χονδρογιάννης που σήμανε, χωρίς λόγια, αλλά με πράξεις την έφοδο κορυφής με αποτέλεσμα σε πέντε αγώνες να μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία! Οι ίδιοι οι παίκτες έδειξαν την αξία τους μέσα στο γήπεδο.

Με σοβαρότητα και αισιοδοξία!

Ζητούμενο να συνεχιστεί αυτή η έφοδος με σοβαρότητα, πείσμα, θέληση και πάθος. Αύριο Κυριακή 13/1 ο Κρόνος υποδέχεταιστο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι στις 3μμ τον Θεσπρωτό, μια ιστορική ομάδα που βρίσκεται ψηλά και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Στον Κρόνο γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή για αυτό και αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, αλλά και αισιοδοξία, αφού έχουν δείξει στον αγωνιστικό χώρο πόσο δυνατή ομάδα διαθέτουν, ώστε να μη φοβούνται κανένα αντίπαλο.

Η αποστολή

Μετά τη σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό ο Γ. Χονδρογιάννης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που αποτελείται από 22 παίκτες: Ζάχος, Βάρελης, Τριαντάφυλλος, Αχείμαστος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, , Πουλημένος, Νταντίδης, Χατζηδημητρίου, Χαρτσιάς, Παπαστεργίου,Αποστολίδης Σπαχίου,Κάνεφ, Μουζακίτης, Κατσιαμίτας,Γραικός, Κονισπολιάτης, Λάμπογλου,Ντερτιλης Κοιλιάρας και Βλάσσης.

Απόντες οι τραυματίες Πετρόγιαννης, Μεσημέρης και ο Τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης καρτών Πουλημένος

Διαιτησία
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ, ο Κώστας με βοηθούς τους Θανάση Θανασιά και Κώστα Λιόντο, της ΕΠΣ Ηπείρου, ενώ, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γρηγόρης Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία.

Οι δηλώσεις του Γ. Χονδρογιάννη

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr ο προπονητής του Κρόνου Γ. Χονδρογιάννης τόνισε:
« Πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική μια σημαντική νίκη απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα, την περσινή πρωταθλήτρια, τον Τηλυκράτη, εκτός έδρας. Για να έχει συνέχεια αυτή η επιτυχία χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και σεμνότητα. Πολύ περισσότερο που την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Θεσπρωτό, μια ιστορική και ισχυρή ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Θέλω μέσω του www.argyrades.gr να ευχαριστήσω, αλλά και να καλέσω τους φιλάθλους όλης της Κέρκυρας να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Ο Κρόνος εκπροσωπεί το νησί μας και αυτό το αναγνωρίζουν οι φίλαθλοι».