ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε το σύντροφό της - ΒΙΝΤΕΟΈγκλημα στην Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του επειδή δεν ενέκρινε το σύντροφό της

Πηγή: Στοιχεία από ρεπορτάζ In.gr και tribune.gr
  
Σοκ προκαλεί η ιστορία με τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα. Μια τραγική ιστορία έκρυβε η υπόθεση εξαφάνισης της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και βρέθηκε νεκρή στην Κέρκυρα, θαμμένη από τον ίδιο της τον πατέρα στην περιοχή Αλεπού

Δράστης ήταν ο ίδιος της ο πατέρας, ο οποίος φέρεται να διαφωνούσε με τη σχέση με διατηρούσε η κόρη του. Ο πατέρα της κοπέλας, αφού ομολόγησε το έγκλημα, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που έθαψε την κόρη του.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 28χρονης, βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της, ο οποίος ανακρινόταν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας. Το βράδυ της Τετάρτης ο πατέρας «έσπασε» και ομολόγησε ότι τη σκότωσε.
Η καταγγελία για την εξαφάνιση της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου είχε γίνει από τον σύντροφό της, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε στην επιχείρηση όπου εργαζόταν.

Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν. Ο πατέρας της ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίθετος στην σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών καυγάδων στο σπίτι.