ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στην Αστυνομία αύριο Δήμαρχος και Επικεφαλής παρατάξεων για την Λευκίμμη. (Βίντεο)


Στην Αστυνομία αύριο Δήμαρχος και Επικεφαλής παρατάξεων για την Λευκίμμη. (Βίντεο)

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας θα επισκεφτούν σήμερατο πρωί ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος και οι Επικεφαλής των τριών παρατάξεων με στόχο να συζητήσουν τα θέματα που θέτουν οι κάτοικοι της Λεύκιμμης με την παρουσία των ΜΑΤ αλλά και με τον αποκλεισμό του Περιφερειακού δρόμου.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κ. Νικολούζος μιλώντας στο Corfutv υποστήριξε ότι «έγινε μία συνάντηση με Επικεφαλής των παρατάξεων και αποφασίσουμε να έχουμε αυτή την συνάντηση. Στόχος είναι να θέσουμε τα θέματα των κατοίκων, όπως είναι το κλείσιμο του Περιφερειακού δρόμου αλλά και να δούμε σε φάση βρίσκεται η δέσμευση της Υπουργού κ. Γεραβασίλη όσον αφορά την αποχώρηση των Αστυνομικών δυνάμεων. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα ξεφεύγουν από την δική μας δυνατότητα. Εγώ είχα ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για τις αντιδράσεις των κατοίκων. Υπήρχε μία κεντρική απόφαση και εμείς δεσμευμένοι σε αυτές τις αποφάσεις ακολουθήσαμε κατά γράμμα αυτό που έπρεπε. Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν άλλες συνθήκες η κεντρική Κυβέρνηση τις αντιμετωπίζει και ασχολείται με το θέμα της Λευκίμμης».

Το Δημοτικό συμβούλιο δεν φοβάται.

Όσον αφορά την σημερινή διακοπή του Δημοτικού συμβουλίου επεσήμανε ότι υπήρχε βραχυκύκλωμα και δεν γινόταν να διορθωθεί. Απαντώντας σε όσα ακούστηκαν ότι απλά ήταν πρόφαση το πρόβλημα αυτό τόνισε: «δεν είναι πρόφαση καμία. Το Δημοτικό συμβούλιο δεν θα εμποδιστεί ούτε φοβάται επειδή οι ευγενικοί συμπολίτες από την Λευκίμμη θα έρθουν να κάνουν την παράσταση τους».


ΠΗΓΗ: corfutvnews.gr