ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο στα λευκά η Κέρκυρα από τη «Σοφία» - Πανέμορφες εικόνες αλλά και προβλήματα

Η πόλη της Κέρκυρας σήμερα. ΦΩΤΟ ΧΒ


Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο στα λευκά η Κέρκυρα από τη  «Σοφία» - Πανέμορφες εικόνες αλλά και προβλήματα

Στο επίκεντρο της «Σοφίας» βρέθηκε η Κέρκυρα από το πρωί αντιμέτωπη με χαλάζι και χιόνι, ενώ από τον Βορρά μέχρι τον Νότο έχει ντυθεί στα λευκά για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

ΦΩΤΟ από το κέντρο της Κέρκυρας, ΧΒ

Η χιονόπτωση ήταν έντονη κυρίως στις ορεινές περιοχές, αλλά και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Χαλάζι και χιόνι έριξε ακόμα και μέσα στο κέντρο της πόλης.
 
Η πλατεία φωτο ΠΠ
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από φωτογραφίες και βίντεο, με πανέμορφα τοπία.

 Μετ΄ μποδίων και με μεγάλη καθυστέρηση εκτελούνται αυτή τη στιγμή (14:00) τα δρομολόγια του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας μετά από την ολιγόωρη διακοπή τους. Το Αστικό ΚΤΕΛ, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι  το απόγευμα θα αποφασιστεί σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, εάν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια.


Αργυράδες, ΦΩΤΟ ΑΚΤο κοινό μπορεί να ενημερώνεται για τα δρομολόγια στα τηλέφωνα:
Αστικό ΚΤΕΛ: 2661031595
Υπεραστικό ΚΤΕΛ: 2661028900 εσωτ. 1Προσοχή στους δρόμους – Ενημέρωση της Πολιτικής προστασίας του Δήμου.

Μετά το δελτίο εκτάκτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ που εστάλη από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, συνιστάται από το Δήμο Κέρκυρας σε όλο το νομό οι δημότες εποχούμενοι και πεζοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων και των πεζοδρομίων.
Σε κάθε περίπτωση, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να έχουν υπόψη τους πως οι οδικές συνθήκες θα επιδεινωθούν κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ιδιαίτερα μετά τη δύση του ηλίου.
Βόρεια κέρκυρα, Μακράδες, ΦΩΤΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Μακράδων