ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στο Καναλάκι ο Κρόνος – Γ. Χονδρογιάννης «Είμαστε σε καλή κατάσταση…»
Στο Καναλάκι ο Κρόνος – Γ. Χονδρογιάννης «Είμαστε σε καλή κατάσταση…»

Στο Καναλάκι ο Κρόνος σήμερα Κυριακή 3μμ αντιμετωπίζει τον τοπικό Αχέροντα για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.
Στον Κρόνο υπάρχει  αισιοδοξία, αλλά και σοβαρότητα και μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα δώσει του τη δυνατότητα να ανέβει ακόμα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, όλοι ξέρουν ότι αντιμετωπίζουν μια αξιόμαχη ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και είναι αήττητη στην έδρα της με εξαιρετικό ρεκόρ: 6 νίκες 1 ισοπαλία και τέρματα 15 -2. Είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει επτά πέναλτι, έξι από τα οποία τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.
Στο πλευρό του Κρόνου οι πολυάριθμοι «Τιτάνες» που έχουν ετοιμάσει εκστρατεία. Στα θετικά η ευνοϊκή παράδοση που έχει ο Κρόνος με τον Αχέροντα στο πλαίσιο της Δ΄Εθνικής, όπου στο Καναλάκι είναι αήττητος και μάλιστα με τον ίδιο προπονητή που έχει και τώρα στον πάγκο, τον Γ. Χονδρογιάννη. Αχέρων - Κρόνος 1 – 4 το 2006 και 0 – 0 το 2007 και δυο νίκες εντός 3 – 2 και 5 – 2 το 2007 και 2008 αντίστοιχα.

Ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης χθες μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 παίκτες, τους : Ζάχος, Βάρελης, Τριαντάφυλλος, Αχείμαστος, Κωστακιώτης, Ανυφαντής, , Πουλημένος, Νταντίδης, Χατζηδημητρίου, Χαρτσιάς, Παπαστεργίου,Αποστολίδης Σπαχίου,Κάνεφ, Μουζακίτης, Κατσιαμίτας,, Κονισπολιάτης, Κόλλινς,Ντερτιλής Κοιλιάρας και Βλάσσης.
Απόντες οι τραυματίες Πετρόγιαννης, Μεσημέρης και ο τιμωρημένος λόγω συμπλήρωσης καρτών, Γραικός. Αρρωστος ο Λαμπογλου.

Γ. Χονδρογιάννης: «Είμαστε σε καλή κατάσταση …»

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr ο προπονητής Γ. Χονδρογιάννης τόνισε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι παραδοσιακά δυνατή και με Ιστορία στη Γ΄Εθνική. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα κάνουν το καθήκον τους και όλα θα πάνε καλά!»

Η αποστολή του ΠΑΣ Αχέρων
Ραχιώτης, Κάτσενος, Μούρας, Βασιλειάδης, Πάνος, Φράγκος, Κώστας, Νόνας, Αθανασίου, Τζίμας, Ρασούλης, Γούλας, Κούσης, Ζδράβος, Φέτσης, Λουκούμης, Τσαγκαλίδης, Κακαρούμπας, Νικολάου, Βασιλείου, Μήλιος